Μόλις κέρδισε με το σπαθί του την παραμονή, προχωρούν σε μεταγραφή οι Κανονιέρηδες

Τους κέρδισε την πρόκριση και η ομάδα θα τον ανταμείψει, κανένας ενδοιασμός ότι θα αποτελεί και του χρόνου το νούμερο 1 κάτω από τα γκολπόστ.

Arsenal's manager Mikel Arteta celebrates after the English Premier League soccer match between Arsenal and Brentford at the Emirates Stadium in London, England, Saturday, March 9, 2024. (AP Photo/Frank Augstein)
(AP Photo/Frank Augstein) AP

Μετά από μία εκπληκτική εμφάνιση που χάρισε την πρόκριση, η ομάδα πλέον δεν έχει κανένα θέμα προχωρήσει σε μεταγραφή του φύλακα άγγελού της.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η απόφαση για τον Ράγια κλείδωσε, αν και επί της ουσίας είχε ληφθεί νωρίτερα μέσα στην σεζόν, και η Άρσεναλ του Αρτέτα θα πληρώσει την ρήτρα των 27 εκατομμυρίων λιρών για να τον κάνει μόνιμο κάτοικο Λονδίνου. Αυτή είναι μία πολύ καλή εξέλιξη για την Μπρέντφορντ η οποία θα έχει μία παραπάνω ευελιξία για να κινηθεί στο μεταγραφικό "παζάρι" του καλοκαιριού.

Αξίζει να σημειωθεί ο Ράγια είχε έρθει ως δανεικός στην Άρσεναλ για να καλύπτει τα ρεπό του Ράμσντεϊλ, ωστόσο σύντομα κατάφερε να κερδίσει αυτός τα γάντια του βασικού και να "εκτοπίσει" τον Άγγλο τερματοφύλακα στον πάγκο παρά τα γεγονός πως η ομάδα είχε επενδύσει στο πρόσωπό του σχεδόν 30 εκατομμύρια.

Η ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία και με τον Τομιγιάσου, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά και στην ανανέωση του Μπεν Γουάιτ και επομένως η ομάδα, ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος σε Champions League και πρωτάθλημα, θα έχει διατηρήσει τον βασικό της κορμό και για την επόμενη σεζόν.

Διαβάστε περισσότερα

Ο 17χρονος Ρόναλντ Κούμαν που εξαφάνισε τους Οσίμεν και Κβαρατσχέλια

Ο πρόεδρος της Νάπολι ξεκαθάρισε το τοπίο για την μεταγραφή, αυτός αποφασίζει όχι ο μάνατζερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK