Μόντριτς: Έριξε τη χυλόπιτα της χρονιάς και συγκίνησε την Ρεάλ

Η Αλ Νασρ κατάφερε τον Ρονάλντο. Θέλει και τον Σέρχιο Ράμος, ενώ φέρεται να χτύπησε την πόρτα και του Λούκα Μόντριτς.

Real Madrid's Luka Modric during La Liga soccer match between Getafe and Real Madrid in Getafe, outskirts Madrid, Spain, Saturday, Oct. 8, 2022. (AP Photo/Bernat Armangue)
Ο Μόντριτς ψηφίστηκε κορυφαίος παίκτης το 2018 AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Οι Σαουδάραβες της Αλ Νασρ φαίνονται έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να εκτοξεύσουν τη δημοφιλία της ομάδας, αλλά και το ποδοσφαιρικό εκτόπισμα της χώρας που μαζί με τις Ελλάδα και Αίγυπτο διεκδικεί το Παγκόσμιο Κύπελλο 2030. Το πρώτο βήμα έγινε...

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπέγραψε στο κλαμπ του Ρούντι Γκαρσία και εδώ και μερικές μέρες είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του πλανήτη. Οι απολαβές του ετησίως αγγίζουν τα 200.000.000 ευρώ. Ο παχυλός μισθός του CR7, πάντως, δεν αποτελεί τροχοπέδη για τους Σαουδάραβες, αφού θέλουν να κάνουν κι άλλες επενδύσεις.

Πριν καν υπογράψει ο Ρονάλντο, έγινε γνωστό πως η Αλ Νασρ θέλει και τον Σέρχιο Ράμος. Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτός. Η MARCA υποστηρίζει ότι η Αλ Νασρ ρώτησε και τον Λούκα Μόντριτς. Μάλιστα, οι Σαουδάραβες φέρονται να πρότειναν τιτάνιο συμβόλαιο και τον Κροάτη.

Την προοπτική αυτή, όμως, ο Μόντριτς λέγεται πως την αρνήθηκε! Σκοπός του Κροάτη θρύλου είναι να παραμείνει στην Ρεάλ για τουλάχιστον άλλον ένα χρόνο. Η κίνηση του πολύπειρου μέσου δεν άφησε ανεπηρέαστη τη διοίκηση των Μαδριλένων που αναμένεται του κάνει πρόταση επέκτασης.

Οι δύο πλευρές κρατούν τη ψυχραιμία τους καθώς υπάρχει καλή διάθεση και επί της ουσίας προκύπτει πως μόλις κάτσουν στο ίδιο τραπέζι θα είναι θέμα ελάχιστης ώρας για να δώσουν τα χέρια.

Διαβάστε περισσότερα

Τα έξι σούπερ ταλέντα που πρέπει να δεις το 2023

Σάλος με τον πρόεδρο του UFC Ντάνα Γουάιτ να χτυπάει τη σύζυγό του

Ίντερ: Η τελική πρόταση στον Σκρίνιαρ είναι ασύλληπτη

News 24/7

24MEDIA NETWORK