Τα έξι σούπερ ταλέντα που πρέπει να δεις το 2023

Η νέα χρονιά γεννάει νέες προσδοκίες όσον αφορά τους ανερχόμενους σταρ του ποδοσφαίρου. Ποιους πρέπει να δείτε το 2023.

Dortmund's Jamie Bynoe-Gittens controls the ball during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and TSG 1899 Hoffenheim in Dortmund, Germany, Friday, Sept. 2, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Γκίτενς της Ντόρτμουντ AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Το 2022 ήταν μία εξαιρετική χρονιά όσον αφορά στην ανάδειξη ποδοσφαιριστών. Πολλοί παίκτες που περιμέναμε να κάνουν το ξεπέταγμά τους το πέτυχαν και γίνεται πάρτι εκατομμυρίων για το μέλλον τους. Τρανταχτά παραδείγματα οι Μπέλιγχαμ, Γκβάρντιολ, Μουκοκό.

Ωστόσο, και το 2023 αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς υπάρχουν ποδοσφαιριστές που περιμένουμε να εκτοξευτούν στο υψηλότερο επίπεδο. Το Transfermarkt έχει επικεντρωθεί σε έξι συγκεκριμένες περιπτώσεις τις οποίες θα δούμε παρακάτω.

Παραδοσιακή δύναμη στην παραγωγή ποδοσφαιριστών η Γαλλία με την Ρεν αυτή τη φορά να παρουσιάζει τον 17χρονο: Ντεσιρέ Ντουέ. Γεννημένος το 2005 ο Ντουέ είναι μέσος και το συμβόλαιό του με την ομάδα εκπνέει το 2025. Η χρηματιστηριακή του αξία έχει ήδη χτυπήσει τα 15.000.000 ευρώ.

Επόμενος σταθμός το Βέλγιο και η Άντερλεχτ. Εκεί συναντάμε τον Ζενό Ντεμπάστ. Γεννημένος το 2003 ο Ντεμπάστ είναι κεντρικός αμυντικός με ύψος 1,91μ. Το συμβόλαιό του όπως και του Ντουέ τελειώσει το 2025. Η αξία του ανέρχεται στα 8.000.000 ευρώ ενώ έχει ήδη παίξει με την εθνική του ομάδα (Βέλγιο).

Στη Γερμανία, όπως και με τον Μουκοκό, έτσι και με τον Τζέιμι Μπινό Γκίτενς (Άγγλος) η Ντόρτμουντ κάνει τη διαφορά. Ο Μπινό Γκίτενς είναι 18 ετών και αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός. Το συμβόλαιό του με τους Βεστφαλούς είναι έως το 2025. Τον ποδοσφαιριστή οι Γερμανοί τον είχαν πάρει ως ελεύθερο από την Μάντσεστερ Σίτι.

Εκτός δεν γίνεται να μείνει ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο. Ο Αργεντινός έχει πάρει τώρα τα πάνω του και η Γιουνάιτεντ κάνει τα πάντα για να του ανανεώσει το συμβόλαιο που τελειώνει το καλοκαίρι. Αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός και είναι γεννημένος το 2004. Στο Μάντσεστερ κατέληξε όταν έφυγε από την Ατλέτικο το 2020.

Το όνομά του ήδη γνωστό στο διεθνές ποδόσφαιρο. Ο Αρντά Γκιουλέρ έδειξε τι μπορεί να κάνει το 2022 και το 2023 αναμένεται να πετάξει ακόμα πιο ψηλά. Ο 17χρονος Τούρκος αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος στην Φενέρμπαχτσε. Γεννημένος το 2005 ο Γκιουλέρ έχει ήδη παίξει στην εθνική ομάδα και το συμβόλαιό του τελειώνει το 2025.

Κλείνουμε και πάλι με την Γαλλία. Η Μονπελιέ, τώρα, έχει να δείξει στον ποδοσφαιρικό πλανήτη τον Ελίε Γάχι. Σέντερ φορ γεννημένο το 2003. Κοστίζει ήδη 18.000.000 ευρώ και δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2025. Εφέτος μετράει 7 γκολ και 1 ασίστ σε 16 συμμετοχές.

Διαβάστε περισσότερα

Σάλος με τον πρόεδρο του UFC Ντάνα Γουάιτ να χτυπάει τη σύζυγό του

Ίντερ: Η τελική πρόταση στον Σκρίνιαρ είναι ασύλληπτη

Ρονάλντο: Ο Μέσι τον κατατρέχει και στην Σαουδική Αραβία

News 24/7

24MEDIA NETWORK