Σάλος με τον πρόεδρο του UFC Ντάνα Γουάιτ να χτυπάει τη σύζυγό του

Το ΤΜΖ έφερε στο φως βίντεο που ο πρόεδρος του UFC, Ντάνα Γουάιτ δέχεται χτύπημα από τη σύζυγό του και απαντάει.

Σάλος με τον πρόεδρο του UFC Ντάνα Γουάιτ να χτυπάει τη σύζυγό του
PRINT SCREEN/TMZ

Βίντεο που σοκάρει δημοσίευσε το σκανδαλοθηρικό ΤΜΖ και πρωταγωνιστούν ο πρόεδρος του UFC, Ντάνα Γουάιτ και η επί 26 χρόνια σύζυγός του Άνι Γουάιτ. Ο ισχυρός άνδρας των ΜΜΑ δέχεται χτύπημα από τη σύζυγό του και απαντάει χτυπώντας την πολλαπλά.

Πώς έγινε; Το ζευγάρι βρισκόταν στο Μεξικό και γιόρταζε την αλλαγή του χρόνου. Αμφότεροι, όπως είπαν στο TMZ, είχαν καταναλώσει αλκοόλ. Σε κάποια στιγμή λογόφεραν και η Άνι Γουάιτ χτύπησε τον σύζυγό της. Εκείνος, δεν προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και την χτύπησε επίσης.

Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου προκάλεσε την αντίδραση του Ντάνα και της Άνι. Ο Ντάνα ζήτησε συγγνώμη και πήρε την ευθύνη πάνω του, καθώς πολλές φορές στο παρελθόν είχε πει ότι δεν έχει χώρο κανείς στο UFC που απλώνει χέρι σε γυναίκα.

Από την άλλη η Άνι Γουάιτ είπε ότι το περιστατικό με τον Ντάνα δεν έχει συμβεί στο παρελθόν και δεν είναι του χαρακτήρα του. Παράλληλα, σημείωσε πως ήπιαν πάρα πολύ και ότι στη συνέχεια ζήτησαν συγγνώμη ο ένας από την άλλη. Η Άνι Γουάιτ ζήτησε μέσω του TMZ να σεβαστεί ο κόσμος της ιδιωτικότητα και τα τρία τους παιδιά.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα

Ρονάλντο: Ο Μέσι τον κατατρέχει και στην Σαουδική Αραβία

Η Λυών πήρε κοψοχρονιά τον Λόβρεν από την Ζενίτ

Η δύσκολη εβδομάδα του Ζόρζε Μέντες για μια περίπλοκη υπόθεση

News 24/7

24MEDIA NETWORK