Μουκοκό η Λίβερπουλ, ταλεντάρα του Κλοπ η Ντόρτμουντ

Η Λίβερπουλ έχει στοχεύσει στον Γιουσουφά Μουκοκό και τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, αλλά και η Ντόρτμουντ θέλει παίκτη από το Άνφιλντ.

Liverpool's manager Jurgen Klopp speaks to the media during a press conference ahead of the Champions League match against Rangers, at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Οργιάζουν οι φήμες που θέλουν την Λίβερπουλ να έχει στοχεύσει σε δύο ποδοσφαιριστές της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο πρώτος, φυσικά, είναι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ για τον οποίο οι Κόκκινοι (και όποιος άλλος ενδιαφέρεται) θα πρέπει να δαπανήσουν πάνω από 100.000.000 ευρώ για να τον πάρουν και ο δεύτερος ο 17χρονος Γιουσουφά Μουκοκό ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Για τον Μουκοκό, πάντως, υπάρχει δημοσίευμα που θέλει τους Γερμανούς να τον δίνουν από τον Γενάρη σε τιμή ευκαιρίας.

Ωστόσο, η Ντόρτμουντ σε αυτό το "ντου" που της ετοιμάζει η Λίβερπουλ δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια. Στην Αγγλία υποστηρίζουν ότι οι Γερμανοί θέλουν ποδοσφαιριστή του Γιούργκεν Κλοπ.

Πρόκειται για τον 20χρονο ταλαντούχο μέσο από την Αγγλία, Τάιλερ Μόρτον ο οποίος αυτή την περίοδο είναι δανεικός στην Μπλάκμπερν και το συμβόλαιό του με την Λίβερπουλ εκπνέει το 2025. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει φέτος 21 συμμετοχές και 2 ασίστ σε Championship και EFL Cup.

Διαβάστε περισσότερα

Λίβερπουλ: Τη θέλει Ινδός με 90 δισεκατομμύρια περιουσία

Ατρόμητος: Πρώην παίκτης των Περιστεριωτών έκανε το fair play της χρονιάς στην Ρουμανία

Γιουβέντους: Θέλει να πληγώσει την Λάτσιο παίρνοντας τον καλύτερό της παίκτη

News 24/7

24MEDIA NETWORK