Μουκοκό: Τελευταίο και καθοριστικό ραντεβού με την Ντόρτμουντ, περιμένει η Μπάρτσα

Η παραμονή του Γιουσουφά Μουκοκό στην Ντόρτμουντ μοιάζει δύσκολο, ωστόσο οι δύο πλευρές θα μιλήσουν εκ νέου.

Dortmund's Youssoufa Moukoko in action during the German Bundesliga soccer match between Cologne and Dortmund at the RheinEnergieStadion stadium in Cologne, Germany, Saturday, March 20, 2021. (Marius Becker/Pool via AP)
Ο Γιουσουφά Μουκοκό SATURDAY, MARCH 20, 2021. (MARIUS BECKER/POOL VIA AP)

Το σίριαλ της παραμονής ή όχι του Γιουσουφά Μουκοκό στην Μπορούσια Ντόρτμουντ βαδίζει προς το τέλος του. Οι δύο πλευρές, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδονται στον διεθνή Τύπο, θα συναντηθούν εκ νέου. Αυτή αναμένεται να είναι η τελευταία και πιο καθοριστική συνάντηση.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η παραμονή του νεαρού επιθετικού στη Βεστφαλία δείχνει να δυσκολεύει. Ο παίκτης φέρεται να έχει μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις. Έχει γραφτεί πως η πλευρά του ποδοσφαιριστή ψάχνει και μπόνους υπογραφής 10.000.000 ευρώ.

Ρόλο θεατή στις εξελίξεις ανάμεσα σε Ντόρτμουντ - Μουκοκό αναμένεται να έχει η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί περιμένουν για να "χτυπήσουν" μία εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και μπορεί να έρθει χωρίς χρήματα στους Μπλαουγκράνα.

Διαβάστε περισσότερα

Γκβάρντιολ: Η Λειψία πάτησε pause στα όνειρα των μεγάλων για τον Κροάτη

Αλ Νασρ: Γη και ύδωρ στον Μάρκο Ρόις για να γίνει συμπαίκτης του Ρονάλντο

Ρεάλ: Ο Πέρεθ έχει ανοίξει την πόρτα για τον Ζιντάν

News 24/7

24MEDIA NETWORK