Μουκοκό: Το συμβόλαιο που του προσφέρει η Μπαρτσελόνα

Ο Γιουσουφά Μουκοκό δεν έχει ανανεώσει προς το παρόν με την Ντόρτμουντ και η Μπάρτσα φέρεται να έχει μπει στο κόλπο.

Dortmund's Youssoufa Moukoko reacts after a missed scoring opportunity during the Champions League Group G soccer match between Borussia Dortmund and Manchester City in Dortmund, Germany, Tuesday, Oct. 25, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Μουκοκό είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον κορυφαίων ομάδων AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η περίπτωση του Γιουσουφά Μουκοκό είναι απ' αυτές που γλυκοκοιτάζουν οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Το πακέτο είναι ελκυστικό, καθώς εάν ο παίκτης δεν ανανεώσει με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, τότε αυτός που θα τον πείσει να υπογράψει δεν θα χρειαστεί να πληρώσει τίποτα στους Γερμανούς.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως μία από τις ομάδες που βλέπει τον Μουκοκό είναι η Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρω του διαδικτύου πως οι Καταλάνοι του έχουν καταθέσει και συγκεκριμένη πρόταση που αφορά συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών με απολαβές ανά χρόνο που φτάνουν τα 4,5 εκατ. ευρώ.

Θυμίζουμε πως πριν από μερικές ημέρες ο Μουκοκό είχε ξεσπάσει δημόσια αναφορικά με δημοσιεύματα που τον ήθελαν να απαιτεί, ακατέβατα, από τους Βεστφαλούς ετήσιο εισόδημα 7.000.000 ευρώ το χρόνο. Ο παίκτης αρνήθηκε κατηγορηματικά την εικασία αυτή, λέγοντας πως δεν βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα.

Διαβάστε περισσότερα

Καλός ο Κβαρατσχέλια, αλλά το πραγματικό κτήνος είναι ο Μαμαρντασβίλι

Άρσεναλ: Ο Μούντρικ πρέπει να γίνει Γκρίλις για να πάρει το ΟΚ από την Σαχτάρ

Έντρικ: Πώς Βινίσιους και CR7 έπαιξαν ρόλο στην υπογραφή του στη Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK