Άρσεναλ: Ο Μούντρικ πρέπει να γίνει Γκρίλις για να πάρει το ΟΚ από την Σαχτάρ

Η Άρσεναλ θέλει τον Μιχάιλο Μούντρικ, αλλά η δήλωση του δεύτερου διευθυντή της Σαχτάρ ίσως της κόψει τα φτερά.

Shakhtar's Mykhaylo Mudryk, right, challenges for the ball with Sheriff's Danilo Arboleda during the Champions League group D soccer match between Shakhtar Donetsk and FC Sheriff Tiraspol at the Olympiyskiy stadium in Kyiv, Ukraine, Tuesday, Dec. 7, 2021. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Ο Μιχάιλο Μούντρικ σαρρώνει με τη φανέλα της Σαχτάρ AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

Είναι πολλοί οι μήνες που ο Μικέλ Αρτέτα έχει κάνει φόκους στην περίπτωση του Ουκρανού next big thing του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, Μιχάιλο Μούντρικ. Οι άνθρωποι της Σαχτάρ έχει μυριστεί επίσης από καιρό το διαμάντι που έχουν στα χέρια τους και δεν σκοπεύουν να ξεπουλήσουν.

Η δήλωση του δεύτερου διευθυντή του ουκρανικού κλαμπ, Κάρλο Νικολίνι κάνει ξεκάθαρο το θέμα και ίσως να κόβει τα φτερά και τις προσδοκίες των Λονδρέζων. Η Σαχτάρ θέλει χρήματα για τον Μούντρικ. Πολλά χρήματα, επιπέδου Γκρίλις, ούτε καν Αντονί...

Αυτό είπε ο Νικολίνι και αναδημοσίευσε στο Twitter του ο μεταγραφολόγος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο: "Τα 60 εκατ. ευρώ δεν είναι αρκετά για τον Μούντρικ. Ο διευθυντής μας έχει πει ότι πρέπει η προσφορά να είναι περισσότερο κοντά σε αυτή του Γκρίλις παρά του Αντονί για να πουληθεί ο Μούντριλ. Δεν συζητάμε καν τα 40.000.000 ευρώ ως φιξ ποσό".

Για την ιστορία ο Τζακ Γκρίλις είναι η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της βαθύπλουτης Σίτι. Ο Γκουαρντιόλα είχε δώσει το ΟΚ τη σεζόν 21/22 να εκταμιευθούν 117,5 εκατ. ευρώ για τον Άγγλο, ενώ η Γιουνάιτεντ 22/23 για τον Αντονί είχε πληρώσει στον Άγιαξ 95 εκατ. ευρώ. Οπότε μοιάζει ως πιθανό σενάριο η Σαχτάρ να πει "ναι" μόνο αν λάβει προσφορά 100 εκατ. ευρώ.

Δείτε το σχετικό Tweet

Διαβάστε περισσότερα

Χάλαντ: Σε πόσες σεζόν της Premier League θα ήταν ήδη πρώτος σκόρερ ο παρανοϊκός εκτελεστής

Γιουνάιτεντ: Μετά τους Ρονάλντο και Σάντσο ο Τεν Χαχ έκανε "χουνέρι" και σε άλλο αστέρι της ομάδας

Ντε Μπρούινε: Η τρομακτική πρόβλεψη για τον Έρλινγκ Χάλαντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK