Έντρικ: Πώς Βινίσιους και CR7 έπαιξαν ρόλο στην υπογραφή του στη Ρεάλ

Τους λόγους που επέλεξε να αγωνιστεί για τη Ρεάλ Μαδρίτης αποκάλυψε ο Έντρικ, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να παίζει ρόλο, έστω και έμμεσα, σ΄αυτό.

Palmeiras' Dudu, right, celebrates with teammate Endrick after scoring during a Brazilian soccer league match against Fortaleza in Sao Paulo, Brazil, Wednesday, Nov. 2, 2022. (AP Photo/Andre Penner)
Ο Έντρικ πανηγυρίζει ένα από τα γκολ του (AP PHOTO/ANDRE PENNER)

Τα νερά του παγκόσμιου ποδοσφαίρου τάραξε, για άλλη μία φορά, η Ρεάλ Μαδρίτης καθώς πρόσφατα ανακοίνωσε την απόκτηση του 16χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού, Έντρικ έναντι ενός ποσού ρεκόρ για την ηλικία του ποδοσφαιριστή.

Ο 16χρονος, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί με την φανέλα της Ρεάλ από το καλοκαίρι του 2024, σε συνέντευξη του στην MARCA, εξήγησε τους λόγους που επέλεξε να φορέσει την φανέλα των Μαδριλένων, κάνοντας μάλιστα και ιδιαίτερη αναφορά σε παίκτες που τον έκαναν να πάρει αυτή την επιλογή.

Ο λόγος για τον συμπατριώτη του και στήριγμα του κατά τις πρώτες του ημέρες στην Μαδρίτη, Βινίσιους Τζούνιορ αλλά και τον πρώην άσο της ομάδας, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος μάλιστα διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την ομάδα στέλνοντας πρόσφατα και τον γιο του.

"Ο Βινίσιους μου έστελνε αρκετά μηνύματα το προηγούμενο διάστημα και με ενθάρρυνε να υπογράψω εδώ. Επίσης ο Κριστιάνο Ρονάλντο που είναι το είδωλο μου έχει αγωνιστεί εδώ για χρόνια, και αυτό με έκανε να αγωνιστώ εδώ. Ο Θεός ήταν πάντα μαζί μου και νομίζω ότι αυτός ήταν ο καλύτερος δρόμος..."

Διαβάστε Περισσότερα

Ντε Μπρούινε: Η τρομακτική πρόβλεψη για τον Έρλινγκ Χάλαντ

Γιουνάιτεντ: Μετά τους Ρονάλντο και Σάντσο ο Τεν Χαχ έκανε "χουνέρι" και σε άλλο αστέρι της ομάδας

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ ήθελε τον Χάκπο, αλλά κάποιοι μέσα στο κλαμπ όχι

News 24/7

24MEDIA NETWORK