Μουντιάλ 2022: Αυτοί είναι οι εξί νεότεροι συμμετέχοντες

Τα πιτσιρίκια που θα αγωνιστούν στο Μουντιάλ 2022 και θέλουν να λάμψουν στο Κατάρ.

Barcelona's Gavi gestures during a charity friendly soccer match between Barcelona and Manchester City at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Aug. 24, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Γκάβι με την φανέλα της Μπαρτσελόνα σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι AP

Είναι 831 ποδοσφαιριστές από 32 διαφορετικές χώρες που ταξιδέψαν στο Κατάρ ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με κάποιους από αυτούς μάλιστα να το πετυχαίνουν σε αρκετά νεαρή ηλικία.

Κάποιοι είναι ήδη γνωστοί στο κοινό εξαιτίας των εμφανίσεών τους στο κορυφαίο επίπεδο, κάποιοι άλλοι δεν έχουν την αναγνωρισιμότητα.

Όλοι τους όμως θα βρεθούν για πρώτη φορά σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αυτοί είναι οι έξι νεότεροι ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί το 2004 και θα βρεθούν στα γήπεδα του Κατάρ.

Αναλυτικά:

  • Γιουσουφά Μουκοκό (Εθνική Γερμανίας). Γεννημένος στις 20 Νοεμβρίου του 2004 ο επιθετικός που εντυπωσίαζει με τις εμφανίσεις του με την φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι ο νεότερος ποδοσφαιριστής που θα βρεθεί στα γήπεδα του Κατάρ.
  • Γκαράνγκ Κουόλ ( Εθνική Αυστραλίας) : Ο γεννηθείς στις 15 Σεπτεμβρίου του 2004 είναι ίσως το λιγότερο γνωστό όνομα της λίστας καθώς αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας με την φανέλα της Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς.
  • Πάμπλο Γκάβι ( Εθνική Ισπανίας) : Το wonderkid της Μπαρτσελόνα έχει γεννηθεί στις 5 Αυγούστου του 2004 και αποτελεί έναν από τους μικρούς παίκτες της φετινής διοργάνωσης.
  • Τζούισον Μπένετ(Εθνική Κόστα Ρίκα): Ο τέταρτος νεότερος ποδοσφαιριστής που θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ο Κοσταρικανός εξτρέμ που γεννήθηκε στις 15 Ιούνιου του 2004 και την φετινή σεζόν αγωνίζεται στην Championship με την φανέλα της Σάντερλαντ.
  • Μπιλάλ Ελ Κανούς (Εθνική Μαρόκο) : Γεννημένος στις 10 Μαϊου του 2004 ο μέσος της Γάνδης αποτελεί το πιο νέο ποδοσφαιριστή της εθνικής του και συμπληρώνει τη λίστα με τους πέντε που έχουν γεννηθεί το 2004 και θα βρεθούν στο Μουντιάλ.
  • Φαταβού (Εθνική Γκάνας) Ο έκτος παίκτης της λίστας είναι ο γεννηθείς στις 8 Μαρτίου του 2004 Γκανέζος εξτρέμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Διαβάστε Περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Μπυρίτσα τέλος

Μουντιάλ 2022: Τα χρόνια που θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τον Ρονάλντο εάν δεν το κατακτήσει

Μουντιάλ 2022: Η τρελή ποσότητα κρέατος που πήραν μαζί τους Αργεντινή και Ουρουγουάη

News 24/7

24MEDIA NETWORK