Μουντιάλ 2022: Δύο "Γερμανοί" ξετίναξαν τα... πάντσερ

Τη δεύτερη μεγάλη έκπληξη του Μουντιάλ 2022 σημείωσαν οι Ιάπωνες αφού νίκησαν με ανατροπή τους Γερμανούς.

Japan's Takuma Asano celebrates after scoring during the World Cup group E soccer match between Germany and Japan, at the Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, Wednesday, Nov. 23, 2022. (AP Photo/Petr Josek)
Οι Ιάπωνες πανηγυρίζουν AP

Δεν έχουν τέλος οι εκπλήξεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στο Κατάρ. Μετά από τη νίκη της Σαουδικής Αραβίας επί της Αργεντινής, σειρά πήρε η ομάδα της Ιαπωνίας, η οποία νίκησε με ανατροπή ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, τη Γερμανία,πετυχαίνοντας μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της

Τη μεγάλη ανατροπή υπέγραψαν δύο παίκτες που ανήκουν σε γερμανικές ομάδες. Ο λόγος για τους Ρίτσου Ντοάν, που αγωνίζεται με την φανέλα της Φράιμπουργκ, και Τακούμα Ασάνο, ο οποίος παλαιότερα αγωνιζόταν με τη φανέλα της Άρσεναλ, αλλά την φετινή χρονιά είναι βασικός στην Μπουντεσλίγκα με την ομάδα της Μπόχουμ.

Ένα παιχνίδι, βέβαια, που θα μείνει στην ιστορία και για τη συγκινητική ενέργεια των παικτών της εθνικής Γερμανίας κατά τη φωτογράφιση της 11αδας τους, στην οποία θέλησαν να περάσουν το δικό τους μήνυμα προς την FIFA.

Δείτε την ισοφάριση των Ιαπώνων

Δείτε το γκολ ανατροπής των Ιαπώνων

Διαβάστε Περισσότερα

Σαουδική Αραβία: Ο πρίγκιπας της χώρας διέταξε διακομιδή τραυματία παίκτη με ιδιωτικό αεροπλάνο σε άλλη χώρα

Μουντιάλ 2022: Οι Γερμανοί συγκίνησαν τον κόσμο με την ιστορική φωτογραφία τους

Μουντιάλ 2022: Ο διαιτητής πήγε να ελέγξει το περιβραχιόνιο του Νόιερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK