Μουντιάλ 2022: Εκτός από το αλκοόλ, τι άλλο έχει απαγορευτεί

Οδηγίες για το τι πρέπει να προσέξουν όσοι βρεθούν στο Κατάρ, εξέδωσε η πρεσβεία της Γερμανίας στο Κατάρ, φοβούμενη τα αυστηρά πρωτόκολλα της χώρας.

With the city skyline in the background, people pose for a photograph at the corniche in Doha, Qatar, Thursday, Nov. 17, 2022. Final preparations are being made for the soccer World Cup which starts on Nov. 20 when Qatar face Ecuador. (AP Photo/Hassan Ammar)
Ντόχα, Κατάρ AP

Ανακοίνωση που απαγορεύει το αλκοόλ σε όσους βρεθούν τόσο εντός όσο και περιμετρικά των γηπέδων, εξέδωσε η κυβέρνηση του Κατάρ, λίγο πριν την έναρξη της διοργάνωσης,προκαλώντας τη δυσαρέσκεια όλων όσων θα πάνε στη χώρα το επόμενο διάστημα.

Αυτό αναγκάζει τους οπαδούς να κληθούν να διαχειριστούν πρωτόγνωρες καταστάσεις αλλά και τις αρμόδιες πρεσβείες να λάβουν τα μέτρα τους.

Αυτή που προχώρησε πρώτη σε επίσημες οδηγίες προς τους φιλάθλους είναι η Γερμανία, η οποία μέσω της πρεσβείας της ανακοίνωσε τι χρειάζεται να προσεξουν όσοι βρεθούν στο Κατάρ, καθώς δεν απαγορεύεται μόνο το αλκόολ αλλά και πολλά ακόμη πράγματα που μεγάλη μερίδα των οπαδών δεν γνωρίζει.

Συγκεκριμένα, η πρεσβεία της Γερμανίας στο Κατάρ ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων "...απαγορεύεται η εισαγωγή αλκοόλ, πορνογραφικού υλικού αλλά και θρησκευτικών βιβλίων. Επίσης απαγορεύεται το χοιρινό κρέας ενώ η διακίνηση ναρκωτικών από κάποιον μπορεί να οδηγήσει μέχρι και σε θανατική ποινή..."

Διαβάστε Περισσότερα

Κάποιος έκανε λογαριασμό 161.113 ευρώ στον αγαπημένο σεφ των ποδοσφαιριστών

Το "καρφάκι" του Ζοάο Φέλιξ για τον Ντιέγκο Σιμεόνε

Άρσεναλ: Γράφτηκε ιστορία. Πρώτη φορά Αθλητικός Διευθυντής στο Λονδίνο

24MEDIA NETWORK