Το "καρφάκι" του Ζοάο Φέλιξ για τον Ντιέγκο Σιμεόνε

Ο Ζοάο Φέλιξ μετά από το φιλικό της Πορτογαλίας με την Νιγηρία στις δηλώσεις του άφησε ένα αγωνιστικό υπονοούμενο για τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

FILE - Atletico Madrid's head coach Diego Simeone, right, talks to Joao Felix during the La Liga soccer match between Atletico Madrid and Real Sociedad at the Estadio Wanda Metropolitano in Madrid, on Oct. 24, 2021. (AP Photo/Manu Fernandez, File)
O Φέλιξ με τον προπονητή του Ντιέγκο Σιμεόνε AP PHOTO/MANU FERNANDEZ, FILE

Είναι γνωστό πως ο Ζοάο Φέλιξ δεν διάγει τις καλύτερες των ημερών του στην Ατλέτικο Μαδρίτης έστω κι αν έγινε με τη μετακίνησή του στην ισπανική πρωτεύουσα η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας.

Η σχέση του Πορτογάλου με τον Ντιέγκο Σιμεόνε έχει περάσει από πολλά στάδια κι έχει δώσει αρκετούς τίτλους στις εφημερίδες.

Άλλος ένας τίτλος, λοιπόν, έρχεται να δέσει στο στόρι και αφορά τις απαντήσεις που έδωσε ο Φέλιξ μετά από το φιλικό της Πορτογαλίας με την Νιγηρία. Για τον τρόπο παιχνιδιού ο Ζοάο είπε: "Είναι διαφορετικός ο τρόπος παιχνιδιού. Εδώ, έχω περισσότερη ελευθερία. Μπορώ να κινηθώ παντού στο χώρο".

Διαβάστε περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Τόσο κοστίζει για να κάνεις τον οπαδό στο Κατάρ

Άρσεναλ: Γράφτηκε ιστορία. Πρώτη φορά Αθλητικός Διευθυντής στο Λονδίνο

Μουντιάλ 2022: Η τρελή ποσότητα κρέατος που πήραν μαζί τους Αργεντινή και Ουρουγουάη

News 24/7

24MEDIA NETWORK