Μουντιάλ 2022: Έτσι προκρίνεται η Γερμανία στη νοκ-άουτ φάση

Οι Γερμανοί έχασαν στην πρεμιέρα από την Ιαπωνία και τώρα στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων βρίσκονται στα σχοινιά.

Germany's Thomas Mueller attends a news conference at the Al-Shamal stadium on the eve of the group E World Cup soccer match between Germany and Costa Rica, in Al-Ruwais, Qatar, Tuesday, Nov. 29, 2022. Germany will play the third match against Costa Rica on Thursday, Dec. 1. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Τόμας Μίλερ (AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER)

Η Γερμανία με την ήττα απέναντι στην Ιαπωνία στην πρεμιέρα του Μουντιάλ 2022 έμπλεξαν. Μπορεί να πήρα την ισοπαλία 1-1 από τους Ισπανούς, ωστόσο χρειάζεται να γίνουν πράγματα στο φινάλε των ομίλων για να καταφέρει να προκριθεί στη νοκ-άουτ φάση.

Παρακάτω, λοιπόν, πάμε να δούμε αναλυτικά πώς προκρίνονται τα "πάντσερ". Όλα τα σενάρια μαζεμένα για μία πολύ ενδιαφέρουσα βραδιά.

Η νίκη επί της Κόστα Ρίκα είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που την κρατάει ζωντανή, ωστόσο χρειάζεται και κατάλληλο αποτέλεσμα στην αναμέτρηση της Ισπανίας με την Ιαπωνία.

  • Αν νικήσει η Ισπανία, οι Γερμανοί προσπερνούν την Ιαπωνία
  • Αν έρθει ισόπαλο το παιχνίδι στην Αλ Ραγιάν, η Γερμανία θέλει νίκη με διαφορά δύο γκολ και πάνω ή με ένα γκολ, αλλά να ολοκληρώσει τον όμιλο με καλύτερη επίθεση από την Ιαπωνία (με ίδια επίθεση προκρίνονται οι Ιάπωνες λόγω της νίκης στο μεταξύ τους παιχνίδι)
  • Αν η Ιαπωνία επικρατήσει των Ισπανών, τότε η Γερμανία θέλει νίκη κόντρα στην Κόστα Ρίκα και να καλύψει τη διαφορά τερμάτων που έχει με την Ισπανία (8 γκολ αυτήν τη στιγμή)

Διαβάστε περισσότερα

Ροζ Σκάνδαλο Σερβία: Διαψεύδει ο Βλάχοβιτς τη σχέση με σύζυγο συμπαίκτη

Λιονέλ Μέσι: Η πρώτη του τοποθέτηση για τον μποξέρ Κανέλο

Ρονάλντο: Αυτούς τους παικταράδες θα συναντήσει στην Αλ Νασρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK