Ρονάλντο: Αυτούς τους παικταράδες θα συναντήσει στην Αλ Νασρ

Παίκτες και προπονητή με αξιοπρόσεκτη παρουσία στα ευρωπαϊκά γήπεδα θα συναντήσει ο Κριστιάνο Ροναλντο στην ομάδα της Αλ Νασρ.

Portugal's Cristiano Ronaldo warms up prior to the start of the World Cup group H soccer match between Portugal and Ghana, at the Stadium 974 in Doha, Qatar, Thursday, Nov. 24, 2022. (AP Photo/Hassan Ammar)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο AP

Στην Αλ Νασρ φέρεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με ένα πόσο που αναμένεται να γράψει ιστορία καθώς θα εισπράξει περίπου 500.000.000 ευρώ για 2,5 χρόνια.

Ο Ρονάλντο αποτελούσε διακαή πόθο του ιδιοκτήτη της ομάδας και διαδόχου του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα αγόρασε και τη Νιούκαστλ.

Στην Αλ Νασρ ο Ρονάλντο θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει παίκτες με αξιοπρόσεκτη παρουσία στα ευρωπαϊκά γήπεδα τα προηγούμενα χρόνια αλλά και έναν προπονητή που έχει βρεθεί στο τιμόνι ιστορικών ευρωπαϊκών ομάδων.

Συγκεκριμένα, στο τιμόνι της ομάδας βρίσκεται ο πρώην προπονητής των Ρόμα, Μαρσέιγ και Σεντ Ετιέν, Ρούντι Γκαρθία αλλά και παίκτες όπως ο πρώην τερματοφύλακας των Άρσεναλ και Νάπολι, Νταβίντ Οσπίνα, αλλά και ο εντυπωσιακός στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική του Καμερούν, Βενσέντ Αμπουμπακάρ.

Από τους παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας αυτή τη στιγμή το πιο μεγάλο ποσό έχει δαπανηθεί για την απόκτηση του Γκονσάλο Μαρτίνες για χάρη του οποίου δόθηκαν 16.000.000 ευρώ στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ και για τον Βραζιλιάνο μέσο, Ταλίσκα για τον οποίο η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 8.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από την κινέζικη, Γκουάζ.

Τα μεγάλα ονόματα της Αλ Νασρ

  • Οσπίνα (τερματοφύλακας)
  • Αλβάρο Γκονζάλες (κεντρικός αμυντικός)
  • Γκίσλεϊν Κονάν (αριστερό μπακ)
  • Λουίζ Γκουστάβο (μέσος)
  • Ταλίσκα (μέσος)
  • Μασαρίποφ (πλάγιος επιθετικός)
  • Γκονσάλο Μαρντίνες (πλάγιος επιθετικός)
  • Βενσέντ Αμπουμπακάρ (επιθετικός)

Διαβάστε Περισσότερα

Η Σαουδική Αραβία Ρονάλντο, το Ντουμπάι μπάσκετ στην Ευρωλίγκα με 40.000.000 ευρώ

Ρονάλντο: "Βόμβα" για συμφωνία 200.000.000 ευρώ το χρόνο

Ρονάλντο: Οι 40.000.000 λόγοι της ευτυχίας του Ζόρζε Μέντες

News 24/7

24MEDIA NETWORK