Μουντιάλ 2022, η αριθμητική συνωμοσιολογία λέει: Παγκόσμιο Κύπελλο το Μαρόκο λόγω Τσέλσι

Θεωρία συνομοσίας που θέλει Παγκόσμιους Πρωταθλητές τους Μαροκινούς γεννήθηκε λόγω των αριθμών που έχουν πάρει συγκεκριμένοι παίκτες στην Τσέλσι.

Morocco's head coach Walid Regragui is thrown in the air by players after the World Cup quarterfinal soccer match between Morocco and Portugal, at Al Thumama Stadium in Doha, Qatar, Saturday, Dec. 10, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο προπονητής του Μαρόκου, Βαλίντ Ρεγκραγκί (AP PHOTO/MARTIN MEISSNER)

Το Μουντιάλ 2022 έχει φτιάξει άπειρες θεωρίες συνομωσίες. Από το ότι ο Μέσι έκατσε κι έχασε από τους Σαουδάραβες λόγω συμφωνίας μέχρι και τη σημερινή που θέλει το Μαρόκο να κατακτάει το Παγκόσμιο Κύπελλο λόγω του αριθμού που φοράει στην Τσέλσι ο Ζιγέχ.

Πώς συνέβη αυτό; Διότι ο Σούρλε όταν πήγε στο Λονδίνο το 2013 και φόρεσε τα Μπλε, επέλεξε το νούμερο "14" και το 2014 η Γερμανία κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Βραζιλία.

Υπάρχει και συνέχεια, όμως, αφού το Γενάρη του 2018 η Τσέλσι πήρε τον Ολιβιέ Ζιρού. Ναι, ο Γάλλος φορ φόρεσε το "18" και όλοι γνωρίζετε τι έγινε στα γήπεδα της Ρωσίας το καλοκαίρι της ίδιας χρονιας.

Και φτάνουμε στο 2020 που η Τσέλσι δαπάνησε 40.000.000 ευρώ για να κάνει δικό της τον Μαροκινό σταρ, Χακίμ Ζιγέχ. Μην μπείτε στη διαδικασία να σκεφτείτε ποιο νούμερο φοράει ο πρώην εξτρέμ του Άγιαξ. Είναι απλό. Το "22". Λέτε να συνεχιστεί η παράδοση που άρχισε να χτίζει ο Σούρλε;

Ο Ζιγέχ, επίσης, έχει γίνει πρώτο θέμα τις τελευταίες ημέρες αφού έγινε γνωστό πως δεν πληρώνεται ποτέ αυτά που δικαιούται από την εθνική Μαρόκου. Όλα αυτά για ιερό σκοπό.

Διαβάστε περισσότερα

Μέσι: Το μυθικό πλάνο από την κερκίδα που ο Λίο πετάει στα σκουπίδια τα εκατομμύρια του Γκβάρντιολ

Μέσι, παρανοϊκό στατιστικό: Το ασύλληπτο νούμερο βραβείων Man of the Match που έχει πάρει από το 2009

Γιουνάιτεντ: Σκέψεις "βόμβα" να γίνει ο Μπενζεμά... Κασεμίρο και Βαράν με χρυσό συμβόλαιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK