Μουντιάλ 2022: Η Equipe "σμπαράλιασε" τον ρεφ Μαρτσίνιακ με το βαθμό της

Με 2/10 βαθμολόγησε η γαλλική εφημερίδα Equipe τον διαιτητή της αναμέτρησης, Σίμον Μαρτσινιακ για τις αποφάσεις του στο τελικό ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Γαλλία.

France's Kylian Mbappe argues to referee Szymon Marciniak during the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec. 18, 2022. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τον Μαρτσίνιακ AP

Παράπονα από τη διαιτησία του Πολωνού διαιτητή Μαρτσίνιακ αλλά και των συνεργατών του έχουν οι Γάλλοι, με τις διαμαρτυρίες να εκφράζονται και από τον γαλλικό Τύπο.

Συγκεκριμένα, η Equipe ήταν αρκετά αυστηρή στην βαθμολογία της και μεταξύ άλλων τόνισε πως ο Μαρτσίνιακ έχασε μία μεγάλη ευκαιρία και κατάφερε να γίνει πρωταγωνιστής για αρνητικό λόγο.

Η γνωστή γαλλική εφημερίδα βαθμολόγησε τον Μαρτσίνιακ με 2/10 αναφέροντας χαρακτηριστικά πως καταλόγισε πέναλτι κατά της Γαλλίας που δεν υπήρχε.

Επίσης, έγραψε ότι ήταν πολύ επιεικής με τον άσο της Αργεντινής, Κριστιάν Ρομέρο που σύμφωνα με την εφημερίδα έπρεπε να είχε αποβληθεί από την αναμέτρηση με τον διαιτητή να μην τον τιμωρεί ούτε με κίτρινη κάρτα.

Διαβάστε Περισσότερα

Equipe, η κορυφαία εφημερίδα στην καλύτερη ΧΙ του Μουντιάλ 2022 συμπεριέλαβε μόνο έναν Γάλλο

Μουντιάλ 2022: Η συγκινητική ανάρτηση του Πελέ για Μέσι-Μαραντόνα

Μουντιάλ 2022, Εμπαπέ: "Εκλεψε" ένα μύριο από τον Drake

News 24/7

24MEDIA NETWORK