Μουντιάλ 2022: Μέσι, το μυστικό πίσω από τη σπουδαία διαφήμιση που κανείς δεν κατάλαβε

Η Adidas έβγαλε μία καταπληκτική διαφήμιση με πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι και πίσω απ' αυτήν υπάρχει ένα μυστικό. Το τραγούδι που την συνοδεύει.

Argentina head coach Diego Maradona, right, and Argentina's Lionel Messi, left walk off the pitch after  the World Cup group B soccer match between Argentina and South Korea at Soccer City in Johannesburg, South Africa, Thursday, June 17, 2010. Argentina won 4-1.  (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Ο Λιονέλ Μέσι με τον Ντιέγκο Μαραντόνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 ASSOCIATED PRESS

Η ιδέα της Adidas να βάλει... όλους τους Μέσι που έχουμε δει σε Παγκόσμια Κύπελλα ήταν καταπληκτική.

Πρόκειται για ένα αριστούργημα με την εξέλιξη του κορυφαίου ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, για τους περισσότερους, μέσω της εθνικής Αργεντινής.

Ωστόσο, πίσω απ' αυτή την ιδέα υπάρχει κάτι που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον Ντιέγκο Μαραντόνα. Το τραγούδι. Στο χαλί της διαφημίσης παίζει το "Life is Life" των αυστριακών OPUS.

Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι ταυτισμένο με τον Ντιεγκίτο, διότι ήταν αυτό που έπαιζε όταν ο "Θεός" έκανε τα κόλπα του στο ζέσταμα πριν από την αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με την Νάπολι για τα τα ημιτελικά του UEFA στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαυαρίας.

Δείτε τη διαφήμιση

Διαβάστε περισσότερα

Στερνή μου Κίνα να σε είχα πάντα: Τα μυθικά συμβόλαια 10 παικτών που έπαιξαν εκεί

Μουντιάλ 2022: Τι είναι η περίφημη "κόντρα όψιον" που έβαλε η Παρί στον Τσάβι Σίμονς

Μουντιάλ 2022: Ο Ρίκι Μάρτιν έχει τραγουδήσει το καλύτερο τραγούδι σε Παγκόσμιο Κύπελλο

News 24/7

24MEDIA NETWORK