Μουντιάλ 2022: Ο Φαν Χάαλ έστειλε σπίτι του δημοσιογράφο μετά από ερώτηση

Να πάει σπίτι του αν θεωρεί βαρετό το στιλ παιχνιδιού της ομάδας κάλεσε ο Λουίς Φαν Χαλ έναν Ολλανδό δημοσιογράφο μετά από σχετική ερώτηση που δέχτηκε.

Head coach Louis van Gaal of the Netherlands looks on prior the World Cup, group A soccer match between Senegal and Netherlands at the Al Thumama Stadium in Doha, Qatar, Monday, Nov. 21, 2022. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Λουις Φαν Χαλ στον πάγκο της εθνικής Ολλανδίας AP

Στα ολλανδικά μέσα μίλησε ο Λουίς Φαν Χάαλ μετά το τέλος της αναμέτρησης της Ολλανδίας με το Κατάρ και προχώρησε σε άλλη μία εκκεντρική τοποθέτηση.

Συγκεκριμένα, ο κόουτς των "Οράνιε" ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για το στιλ παιχνιδιου της ομάδας και αν αυτό είναι αρκετά θελκτικό για το κοινό των Ολλανδών με τον ίδιο να μην διστάζει να του απαντήσει με ειρωνικό τρόπο.

"...Νομίζω ότι έχετε διαφορετική άποψη για μένα, οπότε γιατί δεν γράφετε απλά ότι είναι βαρετό. Αν νομίζεις ότι είναι βαρετό βέβαια γιατί δεν πας σπίτι σου..."

Στη συνέχεια μάλιστα ο Ολλανδός προπονητής εξέφρασε την πίστη του στην ομάδα και το πλάνο λέγοντας πως τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο κάποιοι πιστεύουν αφού η ομάδα πρόκρίθηκε στον επόμενο γύρο.

Διαβάστε Περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Ο πανηγυρισμός του Ράσφορντ έκρυβε μία θλιβερή ιστορία

Ρονάλντο: Οι 40.000.000 λόγοι της ευτυχίας του Ζόρζε Μέντες

Ρονάλντο: Αυτούς τους παικταράδες θα συναντήσει στην Αλ Νασρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK