Μουντιάλ 2022: Ο λόγος που τα ματς έχουν τον ατελείωτο

Μεγάλες οι καθυστερήσεις στις αναμετρήσεις που έχουμε δει μέχρι στιγμής στο Παγκόσμιο Κύπελλο και υπάρχει συγκεκριμένος λόγος.

England's Harry Kane is fouled by Iran's Morteza Pouraliganji during the World Cup group B soccer match between England and Iran at the Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, Monday, Nov. 21, 2022. (AP Photo/Hassan Ammar)
Στιγμή από το Αγγλία - Ιράν (AP PHOTO/HASSAN AMMAR)

Εντύπωση έχουν προκαλέσει σε όσους παρακολουθούν τα παιχνίδια του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ, οι μεγάλες καθυστερήσεις που δίνουν οι διαιτητές στις αναμετρήσεις. Συνολικά, στα πρώτα παιχνίδια της διοργάνωσης, είδαμε 64' παραπάνω ποδόσφαιρο.

Το γεγονός αυτό δεν είναι τυχαίο, καθώς υπάρχει σχετική οδηγία από την FIFA που επιθυμεί τη μεγιστοποίηση του χρόνου που παίζεται καθαρό ποδόσφαιρο, οπότε όλοι οι παράγοντες που κοστίζουν "πάγωμα" στα ματς: Αλλαγές, τραυματισμοί, πανηγυρισμοί και VAR πρέπει να αποζημιώνονται σε καθαρό χρόνο παιξίματος.

Για την οικονομία του θέματος: Το Αγγλία - Ιράν ολοκληρώθηκε στο 118', το Κατάρ - Εκουαδόρ είχε 10' καθυστερήσεις, το Σενεγάλη - Ολλανδία 11'30 και το ΗΠΑ - Ουαλία 14'30.

Διαβάστε περισσότερα

Παρί: Πακέτο 80.000.000 ευρώ για έναν 16χρονο κι έναν 15χρονο της Παλμέιρας

Μουντιάλ 2022: Η Τσέλσι έχει κλείσει το μεγάλο άτυχο της διοργάνωσης

Αλεσάντρο Μάτρι: Το ομορφόπαιδο του ιταλικού ποδοσφαίρου θα συνεχίζει να παίζει μπάλα στα τοπικά

News 24/7

24MEDIA NETWORK