Μουντιάλ 2022: Η Τσέλσι έχει κλείσει το μεγάλο άτυχο της διοργάνωσης

Τη μεταγραφή του Κρίστοφερ Ενκουκού φέρεται να έχει κλείσει η ομάδα της Τσέλσι για το καλοκαίρι του 2023 σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μπεν Τζέικομπς.

Chelsea's head coach Graham Potter is interviewed before the Champions League group E soccer match between FC Salzburg and Chelsea at the Salzburg stadium in Salzburg, Austria, Tuesday, Oct. 25, 2022. (AP Photo/Florian Schroetter)
Ο Πότερ, προπονητής της Τσέλσι (AP PHOTO/FLORIAN SCHROETTER)

Για τη μεταγραφή του Κρίστοφερ Ενκουκού φέρεται να έχουν συμφωνήσει Τσέλσι και Λειψία για το καλοκαίρι του 2023, σύμφωνα με Tweet του δημοσιογράφου του CBS SPORTS, Μπεν Τζέικομπς.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, η Λειψία αν και δημόσια δεν επιβεβαιώνει τις φήμες που βλέπουν το φως, έχει συμφωνήσει για την πώληση του ποδοσφαιριστή με ποσό κοντά στα 70.000.000 ευρώ.

Η μεταγραφή δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να πραγματοποιηθεί το χειμώνα εξαιτίας της επιθυμίας τόσο του ποδοσφαιριστή όσο και της Λειψίας να ολοκληρώσει τη χρονιά στη Γερμανία.

Ο Ενκουκού πραγματοποιούσε, μέχρι τη διακοπή για το Μουντιάλ, εξαιρετική χρονιά με την ομάδα της Λειψίας, έχοντας πετύχει 17 γκολ σε 23 αναμετρήσεις αλλά στάθηκε άτυχος καθώς ένας τραυματισμός δεν θα του επιτρέψει να συνδράμει στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της εθνικής Γαλλίας να διατηρήσουν τον τίτλο τους.

Δείτε το tweet του δημοσιογράφου

Διαβάστε Περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Ο κόουτς της Σαουδικής Αραβίας δεν είναι τυχαίος, είναι... προφεσόρ εθνικών ομάδων

Μουντιάλ 2022: Ο σκόρερ που ταπείνωσε Μέσι και Αργεντινή πέρασε και δεν ακούμπησε στην Ευρώπη

Σίτι: Το πρώτο μεγάλο ντιλ εν μέσω Μουντιάλ, επέκτεινε ο Γκουαρντιόλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK