Μουντιάλ 2022: Ο Ντάλιτς δεν "πούλησε" την Κροατία για 30 εκατ. ευρώ και είναι περήφανος

Ο προπονητής της εθνικής Κροατίας αποκάλυψε την τεράστια πρόταση που απέρριψε για να παραμείνει στη θέση του εκλέκτορα.

Croatia's coach Zlatko Dalic stands during the playing of his country's national anthem before the UEFA Nations League soccer match between Austria and Croatia at the Ernst Happel Stadion in Vienna, Austria, Sunday, Sept. 25, 2022. (AP Photo/Florian Schroetter)
Ο Ζλάτκο Ντάλιτς έχει πετύχει σπουδαία πράγματα με την εθνική Κροατίας SUNDAY, SEPT. 25, 2022. (AP PHOTO/FLORIAN SCHROETTER)

Μετά από την πρόβα τζενεράλε της εθνικής Κροατίας πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο ο προπονητής, Ζλάτκο Ντάλιτς είχε διάθεση για αποκαλύψεις σε συνέντευξή του (σ.σ. μίλησε στο sport.hrt.hr).

Ο Ντάλιτς, λοιπόν, είπε πως το 2018 μετά από το Μουντιάλ της Ρωσίας είχε λάβει μία μυθική πρόταση που θα του απέφερε σε βάθος τριετίας 30.000.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον εκλέκτορα της Κροατίας, πρόεδρος ομάδας από την Κίνα του έκανε πρόταση να αναλάβει και του προσέφερε συμβόλαιο με 10.000.000 ευρώ καθαρά για τρία χρόνια. Ο Ντάλιτς απέρριψε αυτή την προοπτική και έξι μήνες αργότερα ο ίδιος παράγοντας επανήλθε και ο 56χρονος κόουτς του είπε ξανά "όχι".

Ο Κροάτης τόνισε στη συνέντευξή του πως είναι ήδη πλούσιος γιατί κάνει αυτό που αγαπάει, έχει μία υπέροχη οικογένεια και είναι περήφανος για την απόφασή του να μείνει στην Κροατία και να απορρίψει τα χρήματα των Κινέζων που ομολογουμένως ήταν πάρα πολλά.

Διαβάστε περισσότερα

Ο πατέρας του "νέου Αντριάνο" πάει να δει τι σημαίνει Ρεάλ

Αργεντινή: Ποδοσφαιριστής επιχείρησε να ληστέψει με μαχαίρι οδηγό Uber

Η Ρεάλ έχασε τον Κβαρατσχέλια γιατί κοιμήθηκε

News 24/7

24MEDIA NETWORK