Μουντιάλ 2022: Ο προπονητής του Καναδά ήταν ατίθασο νιάτο, έκανε τον αεροπειρατή και τον συνέλαβαν

Ο κόουτς της εθνικής Καναδά το 1993 πήγε στο δικαστήριο επειδή αποφάσισε να κατατρομάξει τους επιβάτες ενός αεροπλάνου.

FILE- Canada's coach John Herdman reacts during a qualifying soccer match against Mexico for the FIFA World Cup Qatar 2022 in Mexico City, on Oct. 7, 2021. Canada sits a top of CONCACAF standings for World Cup qualification, in front of the United States and Mexico. Along the way, the team has dramatically risen in the FIFA rankings from No. 94 when Herdman took over in 2018 to No. 33 today.   (AP Photo/Fernando Llano, File)
Ο προπονητής της εθνικής Καναδά, Τζον Χέρντμαν AP PHOTO/FERNANDO LLANO

Ο Τζον Χέρντμαν είναι ο Άγγλος προπονητής της εθνικής Καναδά και την Τετάρτη (23/11) θα κάνει την πρεμιέρα του στο Μουντιάλ 2022 απέναντι στον Βέλγιο.

Για τον 47χρονο ο κόουτς η Mirror γράφει μία απίθανη ιστορία από το μακρινό 1993...

Ο Χέρντμαν σε μία πτήση από το Νιουκάστλ με προορισμό την Μάλαγα, λίγο μετά από την απογείωση του αεροπλάνου, ζήτησε να μιλήσει με τον πιλότο και του είπε το εξής σοκαριστικό: Πώς έχει πάνω του μία βόμβα και θέλει να τον πάνε στο Μπεϊρούτ!

Εννοείται πως προκλήθηκε πανικός με τον πιλότο να ζητάει οδηγίες. Τελικά, ο κυβερνήτης πήρε την απόφαση να πετάξει κανονικά στην Ισπανία εκεί όπου οι Αρχές περίμεναν τον άτακτο Χέρντμαν για να τον συλλάβουν.

Στο δικαστήριο ο κόουτς του Καναδά απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες αφού έπεισε τους αρμόδιους ότι έκανε πλάκα και ήθελε να... σπάσει τον πάγκο με τον πιλότο.

Διαβάστε περισσότερα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Τον θέλουν δύο ομάδες με τον ίδιο ιδιοκτήτη

Μουντιάλ 2022: Ανίδεους χαρακτήρισε ο γιος του Μαραντόνα όσους συγκρίνουν τον πατέρα του με τον Μέσι

Μουντιάλ 2022: Ο στόπερ της Σαουδικής Αραβίας αποκάλυψε τι είπε στον Μέσι και κόντεψε να γίνει σύρραξη

News 24/7

24MEDIA NETWORK