Μουντιάλ 2022: Ο στόπερ της Σαουδικής Αραβίας αποκάλυψε τι είπε στον Μέσι και κόντεψε να γίνει σύρραξη

Ο Αλί Αλ-Μπουλαγί μίλησε στα Μέσα και αποκάλυψε εν τέλει τι είπε στον Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια του Αργεντινή - Σαουδική Αραβία.

Saudi Arabia's Ali Al-Bulaihi, left, interacts with Argentina's Lionel Messi, right, as Saudi Arabia's Abdulelha Al-Malki lies on the ground during the World Cup group C soccer match between Argentina and Saudi Arabia at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Tuesday, Nov. 22, 2022. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Μέσι με τον στόπερ της Σαουδικής Αραβίας (AP PHOTO/LUCA BRUNO)

Υπήρξε μία στιγμή στον αγώνα της Αργεντινής με την Σαουδική Αραβία που ο στόπερ των νικητών, Αλί Αλ-Μπουλαγί χτύπησε τον Μέσι στην πλάτη, ο Αργεντινός σταρ γύρισε κι εκείνος κάτι του είπε σε έντονο ύφος.

Μετά από το τέλος της αναμέτρησης που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Μέσης Ανατολής, ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός της Αλ-Χιλάλ αποκάλυψε στο GOAL ποια ήταν τα λόγια του στον σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Αλί Αλ-Μπουλαγί είπε στον Λίο τα εξής: "Δεν θα κερδίσεις!"

Ο έμπειρος αμυντικός μίλησε επανειλημμένα στον αρχηγό της Αλμπισελέστε και παραλίγο να γίνει σύρραξη, αφού οι συμπαίκτες του Μέσι έτρεξαν στο σημείο για να ζητήσουν τα ρέστα.

Διαβάστε περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Ο σκόρερ που ταπείνωσε Μέσι και Αργεντινή πέρασε και δεν ακούμπησε στην Ευρώπη

Μουντιάλ 2022: Ο κόουτς της Σαουδικής Αραβίας δεν είναι τυχαίος, είναι... προφεσόρ εθνικών ομάδων

Ο Κομπανί "κονιορτοποίησε" τον Ρονάλντο με μία ατάκα

News 24/7

24MEDIA NETWORK