Μουντιάλ 2022: Ο Σέζνι έβαλε στοίχημα την ώρα του αγώνα με τον Μέσι

Εκατό ευρώ στοίχημα έβαλε ο Βόιτσεχ Σέζνι με τον Λιονέλ Μέσι για το αν ο διαιτητής θα δώσει πέναλτι ή όχι τη μεταξύ τους επαφή, σύμφωνα με τον Πολωνό.

Poland's goalkeeper Wojciech Szczesny attends a press conference at the Qatar National Convention Center on the eve of the group C World Cup soccer match between Mexico and Poland, in Doha, Qatar, Monday, Nov. 21, 2022. (AP Photo/Moises Castillo)
Ο Σέζνι στη συνέντευξη Τύπου πριν από την αναμέτρηση με το Μεξικό AP

Ένα πρωτόγνωρο σκηνικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Αργεντινής με την Πολωνία για τη τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας της εθνικής Πολωνίας Βόιτσεχ Σέζνι δήλωσε, μετά από το τέλος της αναμέτρησης, πως έβαλε 100 ευρώ στοίχημα με τον Λιονέλ Μέσι για το αν τελικά ο διαιτητής της αναμέτρησης θα καταλογίσει πέναλτι την επαφή που είχαν οι δυο τους στη μικρή περιοχή λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πολωνός γκολκίπερ "... μίλησα στον Μέσι πριν από το πέναλτι και του είπα ότι στοιχηματίζω 100 ευρώ πως δεν θα το δώσει. Τελικά έχασα το στοίχημα. Δεν ξέρω αν επιτρεπόταν αυτό που έκανα. Πάντως δεν θα του δώσω τα 100 ευρώ. Νομίζω πως δεν του λέιπουν, Έλα τώρα..."

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Παρέδωσε τα όπλα για το κορυφαίο ταλέντο στον κόσμο

Τσιμίκας: Πώς σας φαίνεται η μπλε Λαμποργκίνι του "Τσίμι"

Ρεάλ: Ποιος Ρονάλντο; Άλλος Πορτογάλος σταρ στο προσκήνιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK