Ρεάλ: Ποιος Ρονάλντο; Άλλος Πορτογάλος σταρ στο προσκήνιο

Την περίπτωση του Μπρούνο Φερνάντες φέρεται πως τσεκάρει η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Express.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti waits for the start of the Champions League group F soccer match between Shakhtar Donetsk and Real Madrid at Polish Army Stadium stadium in Warsaw, Poland, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Michal Dyjuk)
Ο Κάρλο Αντσελότι στονν πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Το βλέμμα τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο έχουν όλες οι ομάδες και για να παρακολουθήσουν την εξέλιξη των παικών τους αλλά και για να φτιάξουν τις λίστες τους για τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δε θα μπορούσε να μην είναι μία από αυτές τις ομάδες και σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Express μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει σοβαρά είναι αυτή του Μπρούνο Φερνάντες.

Ο 28χρονος Πορτογάλος πραγματοποιεί, μέχρι στιγμής, εξαιρετικό Μουντιάλ και σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Κάρλο Αντσελότι παρακολουθεί στενά τις εμφανίσεις και αναμένεται να αποφασίσει πότε και αν θα κινηθεί για την απόκτησή του.

Ο Ιταλός τεχνικός φέρεται να θέλει να προχωρήσει σε μία ανανέωση της μεσαίας γραμμής καθώς τα συμβόλαια τόσο του Λούκα Μόντριτς όσο και του Τόνι Κρόος λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι, αναφέρει η Daily Express.

Ο Φερνάντες έχει συμβόλαιο με την Γιουνάιτεντ μέχρι το καλοκαίρι του 2026 και η χρηματιστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή κυμαίνεται στα 75.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ροζ Σκάνδαλο Σερβία: Διαψεύδει ο Βλάχοβιτς τη σχέση με σύζυγο συμπαίκτη

Λιονέλ Μέσι: Η πρώτη του τοποθέτηση για τον μποξέρ Κανέλο

Σπόρτινγκ: Κίνηση ματ με τον προπονητή της για να φέρει εκατομμύρια στα ταμεία της

News 24/7

24MEDIA NETWORK