Μουντιάλ 2022: Ο σκόρερ που ταπείνωσε Μέσι και Αργεντινή πέρασε και δεν ακούμπησε στην Ευρώπη

Ο Σαλέμ Αλ Νταουσαρί είναι μέχρι στιγμής το πρόσωπο του Κατάρ μετά από το γκολ νίκης που σημείωσε στην αναμέτρηση κόντρα στην Αργεντινή για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Saudi Arabia's Salem Al-Dawsari, center, celebrates after scoring his side's second goal during the World Cup group C soccer match between Argentina and Saudi Arabia at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Tuesday, Nov. 22, 2022. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Σαλέμ Αλ Νταουσαρί μετά το γκολ ανατροπής κόνταρ στην Αργεντινή AP

Ιστορία έγραψε η Σαουδική Αραβία με τη νίκη που πήρε στην αναμέτρηση κόντρα στην Αργεντινή για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ιστορία έγραψε και ο Σαλέμ Αλ Νταουσαρί με το εντυπωσιακό τέρμα που πέτυχε και έδωσε το προβάδισμα στην αναμέτρηση κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή στον αγώνα κόντρα στην ομάδα του Λιονέλ Μέσι.

Ο Αλ Νταουσαρί είναι 31 ετών και αγωνίζεται καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του στην Αλ Χιλάλ, εκτός από ένα εξάμηνο.

Τον Ιανουάριο το 2018 η ομάδα της Βιγιαρεάλ τον απέκτησε με την μορφή δανεισμού από την ομάδα της Αραβίας, στην οποία όμως, στην εξάμηνη παραμονή του, κατέγραψε μολις μία συμμετοχή και αυτή κόντρα στην ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης για την τελευταία αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Το συμβόλαιο του με την ομάδα της Αλ Χιλάλ λήγει το καλοκαίρι του 2025 με την χρηματιστηριακή του αξία να κυμαίνεται αυτή τη στιγμή στα 1.800.000 εκατομμύρια.

Το υπέροχο γκολ

Διαβάστε Περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Ο πατέρας του σκόρερ των ΗΠΑ ήταν κάτοχος Χρυσής Μπάλας και δεν έπαιξε ποτέ σε Παγκόσμιο Κύπελλο

Μουντιάλ 2022: Ο λόγος που τα ματς έχουν τον ατελείωτο

Μουντιάλ 2022: Η Τσέλσι έχει κλείσει το μεγάλο άτυχο της διοργάνωσης

News 24/7

24MEDIA NETWORK