Μουντιάλ 2022: Ο Βενγκέρ εξήγησε γιατί πρέπει να δούμε άμεσα και άλλο Μουντιάλ χειμώνα

Τη διεξαγωγή και άλλου Παγκοσμίου Κυπέλλου τον χείμωνα ώστε να έχουν την ευκαιρία οι χώρες της Αφρικής να αναλάβουν και άλλες διοργανώσεις, δήλωσε πως επιθυμεί ο Αρσέν Βενγκέρ.

Former Arsenal coach Arsene Wenger stands on the tribune before the World Cup group G soccer match between Serbia and Switzerland, at the Stadium 974 in Doha, Qatar, Friday, Dec. 2, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Αρσέν Βενγκέρ στο Κατάρ AP

Δηλώσεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στο Κατάρ αλλά και για τις μελλοντικές διοργανώσεις έκανε ο υπεύθυνος ανάπτυξης της FIFA, Αρσέν Βενγκέρ στην Equipe.

Ο Αλσατός, πρώην τεχνικός της Άρσεναλ, δήλωσε πόλυ ικανοποιημένος από την ποιότητα της διοργάνωσης σε όλα τα επίπεδα και δεν έκρυψε τη επιθυμία του στο μέλλον να γίνουν και άλλα Μουντιάλ την περίοδο του χειμώνα ώστε να δοθεί οι ευκαιρία και σε άλλες χώρες της Αφρικής να αναλάβουν τη διοργάνωση.

"Παγκόσμιο Κύπελλο τον χειμώνα ξανά; Γιατί όχι. Αν θέλουμε να εκδημοκρατίσουμε το ποδόσφαιρο, θα πρέπει να πάμε σε χώρες της Αφρικής που όπως καταλαβαίνετε η διεξαγωγή του Μουντιάλ δεν είναι δυνατόν να γίνει το καλοκαίρι λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν..."

Θυμίζουμε ότι ο Βενγκέρ παλαιότερα είχε δηλώσει πως θα προτείνει τη διεξαγωγή του Μουντιάλ ανά δύο χρόνια, κάτι που τότε είχε προκαλέσει τις αντιδράσεις πολλών ποδοσφαιριστών και εν τέλει δεν υλοποιήθηκε.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουβέντους - Ατλέτικο: Σχεδιάζουν την τράμπα της χρονιάς

Έρευνα: Το ποδόσφαιρο μπορεί να προκαλέσει εγκεφαλικές βλάβες μετά τα 65

Μουκοκό: Στο κόλπο και άλλη ομάδα πλην της Μπαρτσελόνα λόγω Έντρικ

News 24/7

24MEDIA NETWORK