Μουντιάλ 2022: Πέντε σταρ που μας απογοήτευσαν στο Κατάρ

Πολλές ήταν οι ευχάριστες εκπλήξεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου, άλλες τόσες όμως ήταν και οι απογοητεύσεις. Πάμε να δούμε κάποιες απ' αυτές.

Wales' Gareth Bale reacts after Iran's Ramin Rezaeian scored his side's second goal during the World Cup group B soccer match between Wales and Iran, at the Ahmad Bin Ali Stadium in Al Rayyan , Qatar, Friday, Nov. 25, 2022. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο Γκάρεθ Μπέιλ στην αναμέτρηση της Ουαλίας με το Ιράν AP

Μπορεί οι Αργεντίνοι να κέρδισαν τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο και να έκαναν ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να μιλάει για αυτούς, αλλά αντικείμενο συζήτησης έγιναν και οι απογοητεύσεις της διοργάνωσης.

Πολλοί απ' αυτούς στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο της καριέρας τους, κάποιοι άλλοι στην πρώτη τους εμφάνιση στη διοργάνωση παρά τις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν, απογοήτευσαν.

Πάμε να δούμε τις περιπτώσεις

  • Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο 37χρονος σταρ της εθνικής Πορτογαλίας απασχολεί αρκετά τον Τύπο το τελευταίο διάστημα κυρίως λόγω της αποχώρησης του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και της επικείμενης μεταγραφής του στην Αλ Νασρ με ποσό ρεκόρ. Παρά τις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν γύρω από το όνομά του, δε κατάφερε να απασχολήσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο για θετικό λόγο, παρά μόνο για το γεγονός πως έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που σκοράρει σε πέντε Μουντιάλ.


  • Γκάρεθ Μπέιλ: Ο Ουαλός επιθετικός μπορεί να κατάφερε να στείλει την χώρα του σε Παγκόσμιο Κύπελλο έπειτα από 64 χρόνια αλλά η παρουσία στα γήπεδα του Κατάρ ήταν απογοητευτική. Ο νυν ποδοσφαιριστής των Λος Άντζελες FC σημείωσε ένα τέρμα στη διοργάνωση, αλλά δε κατάφερε, όντας και στη δύση της καριέρας του, να δώσει το κάτι παραπάνω ώστε να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει το εισιτήριο για την νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης.


  • Ντιόγο Κόστα: Στη λίστα βρίσκεται και ο τερματοφύλακας της Πόρτο ο οποίος στο πρώτο Μουντιάλ της καριέρας του ήταν κατώτερος των προσδοκιών. Συγκεκριμένα, και στην αναμέτρηση με την Γκάνα για τη φάση των ομίλων του θεσμού αλλά και στη κρίσιμη αναμέτρηση των προημιτελικών κόντρα στο Μαρόκο έκανε σοβαρά λάθη τα οποία κόστισαν στην ομάδα.


  • Κέβιν Ντε Μπρούινε: Το μεγάλο αστέρι της εθνικής Βελγίου στο κατά πάσα πιθανότητα τελευταίο Μουντιάλ της καριέρας του κατάφερε να απασχολήσει περισσότερο εξωαγωνιστικά παρά αγωνιστικά. Οι δηλώσεις του πως η ομάδα είναι αρκετά μεγάλη πλέον για να διεκδικήσει το τρόπαιο, χάλασαν το κλίμα των αποδυτηρίων και οδήγησαν στον πρόωρο αποκλεισμό της ομάδας από την φάση των ομίλων.


  • Ντάρβιν Νούνιεζ: Το νέο μεγάλο αστέρι της εθνικής Ουρουγουάης στο πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο της καριέρας του και αγωνιζόμενος στο πλευρό μεγάλων σταρ της χώρας όπως είναι ο Λουίς Σουάρες και ο Έντισον Καβάνι δε κατάφερε να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του, ολοκληρώνοντας μάλιστα τη διοργάνωση χωρίς κάποιο τέρμα στο ενεργητικό του.

Διαβάστε Περισσότερα

Νουσρέτ: Έτσι τον τιμώρησε ο πρόεδρος της FIFA

Μπαρτσελόνα: Δεν πήγε στην Ρεάλ επειδή δεν είχαν σπίτι να τον βάλουν

Ατλέτικο: Ο Σιμεόνε έχει βάλει στο μάτι Έλληνα ποδοσφαιριστή

News 24/7

24MEDIA NETWORK