Μπαρτσελόνα: Δεν πήγε στην Ρεάλ επειδή δεν είχαν σπίτι να τον βάλουν

Πως το 2012 δεν υπέγραψε στη Ρεάλ Μαδρίτης επειδή δεν υπήρχαν σπίτια για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές αποκάλυψε ο Ανσού Φάτι.

Real Madrid's President Florentino Perez looks down during the presentation of Newly signed Real Madrid soccer player Brahim Diaz at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Monday, Jan. 7, 2019. Real Madrid has signed Brahim Diaz from Manchester City after the 19-year-old winger failed to get enough first-team opportunities at the Premier League champions. Madrid announced the arrival of Diaz on Sunday, saying he signed a contract until 2025. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Συνέντευξη στην Equipe έδωσε ο άσος της Μπαρτσελόνα, Ανσού Φάτι και μεταξύ άλλων είπε αποκάλυψε μία ιστορία από το παρελθόν με μεγάλο ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα, ο 20χρονος εξτρέμ της Μπαρτσελόνα ανέφερε πως το 2012 βρέθηκε πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά τελικά επέλεξε να αγωνιστεί για τη γνωστή ακαδημία της Μπαρτσελόνα, την Μασία για έναν απίστευτο λόγο.

"Το 2012 βρέθηκα πολύ κοντά στην ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά εκείνη την περίοδο η ομάδα δεν προσέφερε σπίτια σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και έτσι θεωρήσαμε πως η Μασία είναι η καλύτερη επιλογή. Στην αρχή μάλιστα δεν ήμουν σίγουρος αν ήθελα να έρθω αλλά μετά από μία εβδομάδα δεν ήθελα να φύγω".

Θυμίζουμε, ότι ο Φάτι βρίσκεται πολύ κοντά στην αποχώρηση του από την ομάδα της Μπαρτσελόνα, η οποία φέρεται να του έχει βάλει πωλητήριο ύψους 80.000.000 ευρώ, με την Γιουβέντους να είναι η πρώτη ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Διαβάστε Περισσότερα

Ατλέτικο: Ο Σιμεόνε έχει βάλει στο μάτι Έλληνα ποδοσφαιριστή

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ στέλνει σκάουτ στον Άγιαξ για στόχο και της Λίβερπουλ

Αργεντινή: Το ανατριχιαστικό μήνυμα του 15χρονου Έντσο στον Λιονέλ Μέσι το '16

News 24/7

24MEDIA NETWORK