Νουσρέτ: Έτσι τον τιμώρησε ο πρόεδρος της FIFA

Unfollow από τον επίσημο λογαριασμό του στο instagram έκανε ο Τζιάνι Ινφαντίνο τον Νουσρέτ με αφορμή τις ενέργειες του στο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

FIFA President Gianni Infantino meets the media at a press conference of the FIFA referees at the World Cup media center in Doha, Qatar, Friday, Nov. 18, 2022.(AP Photo/Martin Meissner)
Ο Τζιάνι Ινφαντίνο στη συνέντευξη Τύπου για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου AP

Σε πρόσωπο του τελικού εξελίχθηκε ο γνωστός σεφ Νουσρέτ καθώς εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο μετά από τη λήξη του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου και έβγαζε φωτογραφίες με το τρόπαιο.

Ο τούρκος σεφ φέρεται πως προχώρησε σ' αυτές τις ενέργειες λόγω της φιλικής του σχέσης με τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.

Αν λάβουμε υπ' όψιν μας όμως τις τελευταίες κινήσεις του προέδρου κάτι τέτοιο δεν ισχύει πλέον καθώς σταμάτησε να ακολουθεί τον σεφ στο Instagram, επηρεαζόμενος κατά πάσα πιθανότητα από τις ενέργειες του γνωστού σεφ αλλά και τις γενικότερες αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την απερίσκεπτη ενέργειά του.

Θυμίζουμε ότι ο Νουσρέτ δεν σταματούσε να βγάζει φωτογραφίες και κραυγές με το τρόπαιο στα χέρια στον τελικό κάτι που εκνεύρισε μέχρι και τον Λιονέλ Μέσι.

Διαβάστε Περισσότερα

Ατλέτικο: Ο Σιμεόνε έχει βάλει στο μάτι Έλληνα ποδοσφαιριστή

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ στέλνει σκάουτ στον Άγιαξ για στόχο και της Λίβερπουλ

Αργεντινή: Το ανατριχιαστικό μήνυμα του 15χρονου Έντσο στον Λιονέλ Μέσι το '16

News 24/7

24MEDIA NETWORK