Μουντιάλ 2022: Ποιος είναι δωμάτιο με τον Μέσι τώρα που αποσύρθηκε ο Αγκουέρο

Οι Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Αγκουέρο σε επίπεδο ανδρών μοιράζονταν το ίδιο δωμάτιο, αλλά ο καλός του φίλος αποσύρθηκε και ο σταρ της Παρί έμεινε μόνος.

Lionel Messi celebra tras anotar un gol para Argentina en el partido amistoso ante Jamaica, el martes 27 de septiembre de 2022, en Harrison, Nueva Jersey. (AP Foto/Eduardo Muñoz Alvarez)
Ο Λιονέλ Μέσι με την φανέλα της εθνικής Αργεντινής AP

Από τα πιο ενδιαφέροντα θέματα προς διερεύνηση (σ.σ. στα inside stories των ομάδων) για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ήταν ο συγκάτοικος που θα έχει ο Λιονέλ Μέσι για τις μέρες που θα μείνει η Αργεντινή στο Κατάρ, διεκδικώντας το τρόπαιο.

Επί οκτώ χρόνια σε επίπεδο ανδρών ο Λέο μοιραζόταν το δωμάτιο με τον καλό του φίλο και κουμπάρο, Σέρχιο Αγκουέρο. Ο τελευταίος αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο ξαφνικά όταν βρέθηκε να έχει πρόβλημα στην καρδιά, ενώ ήταν παίκτης της Μπαρτσελόνα.

Ο Μέσι, λοιπόν, έσπασε την παράδοση -σύμφωνα με τα δημοσιεύματα- και μένει μόνος του στο δωμάτιο. Ο Σκαλόνι δεν του έβαλε συγκάτοικο κι έτσι ο σταρ της Παρί έχει την απόλυτη ιδιωτικότητα σε αυτό το Μουντιάλ (που είναι και το τελευταίο του Μέσι).

Διαβάστε περισσότερα

Στερνή μου Κίνα να σε είχα πάντα: Τα μυθικά συμβόλαια 10 παικτών που έπαιξαν εκεί

Μουντιάλ 2022: Μέσι, το μυστικό πίσω από τη σπουδαία διαφήμιση που κανείς δεν κατάλαβε

Μουντιάλ 2022: Τι είναι η περίφημη "κόντρα όψιον" που έβαλε η Παρί στον Τσάβι Σίμονς

News 24/7

24MEDIA NETWORK