Μουντιάλ 2022: Τα σενάρια πρόκρισης για την Ουρουγουάη

Η Ουρουγουάη στη τελευταία παράσταση της χρυσής γενιάς της παίζει το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση. Όλα τα σενάρια.

Uruguay's starting players pose for a photo prior a during the World Cup group H soccer match between Portugal and Uruguay, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Monday, Nov. 28, 2022. (AP Photo/Darko Vojinovic)
η 111αδα της Ουρουγουάης φωτογραφίζεται AP

Το τελευταίο της χαρτί παίζει η Ουρουγουάη στην αναμέτρηση της κόντρα στην Γκάνα για τη τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η ομάδα του Λουίς Σουάρες, που στη καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από την αναμέτρηση ενημερώθηκε για το παρατσούκλι που του έχουν βγάλει οι Γκανέζοι μετά την αναμέτρηση του Μουντιάλ του 2010, έχει μπει σε μπελάδες μετά τα αποτελέσματα των δύο πρώτων αγωνιστικών και χρειάζεται συγκεκριμένα πράγματα για να προκριθεί.

Συγκεκριμένα, αυτά είναι τα δύο σενάρια που θα στείλουν την Ουρουγουάη στην επόμενη φάση της διοργάνωσης:

  • Νίκη της Ουρουγουάης και να μην νικήσει η Νότια Κορέα στην αναμέτρηση με την Πορτογαλία
  • Νίκη της Ουρουγουάης και νίκη της Νότιας Κορέας. Σε αυτή την περίπτωση η Ουρουγουάη θέλει νίκη με τουλάχιστον 2 γκολ παραπάνω από τη νίκη της Νότιας Κορέας καθώς έχει αυτή τη στιγμή χειρότερη διαφορά τερμάτων

Θυμίζουμε ότι σε περίπτωση που δύο ομάδες είναι ισόβαθμές και έχουν ίδια διαφορά τερμάτων το επόμενο κριτήριο για την πρόκριση στην επόμενη φάση είναι η επίθεση των ομάδων.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Γουέστ πριν τον χαιρετίσει το Twitter υποστήριξε πως έπιασε την Καρντάσιαν με τον Πολ

Ρονάλντο: "Εμφύλιος" στη Σαουδική Αραβία, ομάδα ετοιμάζει διαστημική προσφορά

Μουντιάλ 2022: Ιάπωνες γίνονται Σον Γκόγκου και τελειώνουν Ισπανογερμανούς με "καμεχαμεχα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK