Μουντιάλ 2022: Το ασυνήθιστο χόμπι του Φόντεν που δε μπορεί να κάνει στο Κατάρ

Την αγαπημένη του δραστηριότητα στερείται ο Φιλ Φόντεν στο Μουντιάλ του Κατάρ, καθώς σε αντίθεση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του που παίζουν NBA ή Fortnite, αυτός ασχολείται με το ψάρεμα.

England's Phil Foden in action during the World Cup group B soccer match between England and Iran at the Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, Monday, Nov. 21, 2022. (AP Photo/Abbie Parr)
ο Φιλ Φόντεν στην αναμέτρηση της Αγγλίας με το Ιράν AP

Το χόμπι του αναγκάζεται να στερηθεί ο Φιλ Φόντεν στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στο Κατάρ, καθώς σε αντίθεση με την υπόλοιπη αποστολή της εθνικής Αγγλίας που παίζει μπάσκετ ή Fortnite, αυτός ασχολείται με το ψάρεμα.

Συγκεκριμένα, ο Φόντεν, που μέχρι στιγμής έχει παραγκωνιστεί στο Μουντιάλ από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έχοντας μόλις 20 λεπτά συμμετοχής σε δύο αναμετρήσεις, διασκεδάζει από μικρός με το ψάρεμα, κάτι που έχει κάνει εντύπωση σε όλους τους συμπαίκτες του στην ομάδα.

Σε ερώτηση που δέχτηκε ο νεαρός Άγγλος εξτρέμ για την περίεργη δραστηριότητα που καταπιάνεται στον ελεύθερο του χρόνο, είπε ότι είναι ιδανική καθώς βοηθάει στην χαλάρωση των ποδιών αλλά και στην γενικότερη αποφόρτιση από την καθημερινότητα.

Διαβάστε Περισσότερα

Κανέλο Αλβάρεζ, τα καλύτερα νοκ-άουτ του μποξέρ που κυνηγάει τον Λιονέλ Μέσι

Μουντιάλ 2022: Ο Σαουδάραβας με τα φιλοπολωνικά συναισθήματα πήρε εκπληκτικό δώρο από τον Λεβαντόφσκι

Μουντιάλ 2022: Ο κροατικής καταγωγής κίπερ του Καναδά έκανε μία απίστευτη καταγγελία

News 24/7

24MEDIA NETWORK