Μουντιάλ 2022, Ζιντάν: Ο λόγος που αρνήθηκε την πρόσκληση

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν θα πάει στην Ντόχα για τον τελικό της Γαλλίας με την Αργεντινή και υπάρχει εξήγηση για την απόφασή του.

FILE - In this In this file photo dated March 8, 2020, Real Madrid's head coach Zinedine Zidane sits at the bench during La Liga soccer match in Seville, Spain. Zinedine Zidane is again stepping down as Real Madrid coach. The club says the Frenchman is leaving his job. It comes four days after a season in which Madrid failed to win a title for the first time in more than a decade. (AP Photo/Miguel Morenatti, File)
Ο Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης στην αναμέτρηση με τη Σεβίλλη AP

Τελικός, Γαλλία - Αργεντινή την Κυριακή (18/12 στις 17:00) και οι Μπλε ετοιμάζονται για τη δεύτερη σερί κατάκτηση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Θρύλοι του γαλλικού ποδοσφαίρου έχουν προσκληθεί στην Ντόχα, αλλά ο κορυφαίος πιθανώς όλων αποφάσει να μην πάει. Ο λόγος για τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Σύμφωνα με το sportbible.com υπάρχει εξήγηση για τη στάση που κράτησε ο Ζιζού και προκάλεσε πολλά ερωτηματικά. Ο Ζιντάν, λοιπόν, δεν θέλει να είναι στον τελικό για να κρατήσει χαμηλά την μπάλα και όλα τα φώτα πάνω στην ομάδα του καθώς εάν είχε πάει στο Κατάρ, σαφώς και θα τον ρωτούσαν για το μέλλον του.

Και το μέλλον του Ζιντάν εάν δεν μείνει τελικά ο Ντιντιέ Ντεσάμπ στον πάγκο της Γαλλίας, τότε είναι άμεσα συνδεδεμένο με τους Μπλε. Οπότε, σίγουρα, σε κάθε περίπτωση μία παρουσία του Ζιζού θα προκαλούσε αναταραχή και φασαρία στα διεθνή Μίντια που καλύπτουν το μέγα ποδοσφαιρικό γεγονός.

Να θυμίσουμε πως το καλοκαίρι ο Ζιντάν είχε απορρίψει την Παρί, ενώ τελευεταία βάσει δημοσιευμάτων φαντάζει ως η κορυφαία επιλογή της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας για ν' αναλάβει την Σελεσάο.

Διαβάστε περισσότερα

Πορτογαλία: Έγινε το ραντεβού Μέντες - ομοσπονδίας, όλο το παρασκήνιο της υπόθεσης Μουρίνιο

Μέσι: Ούτε που θέλει να βλέπει τον Πολωνό διαιτητή του τελικού

Μουντιάλ 2022, τελικός: Είναι πολιτικός ο λόγος που δεν σφυρίζει Άγγλος την Αργεντινή

News 24/7

24MEDIA NETWORK