Μούντρικ who; Η Σαχτάρ έχει έτοιμο τον επόμενο και με ρήτρα 150.000.000 ευρώ

Εάν έγινε χαμός με τον Μιχάιλο Μούντρικ μέχρι να καταλήξει στην Τσέλσι δεν μπορείτε να αντιληφθείτε την πρόκειτια να γίνει με το επόμενο μεγάλο αστέρι της Σαχτάρ. Το ταμπελάκι γράφει 150.000.000 ευρώ.

Chelsea's Mykhailo Mudryk vies for the ball with Fulham's Kenny Tete, left, during the English Premier League soccer match between Chelsea and Fulham at Stamford Bridge stadium in London, Friday, Feb. 3, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο Μούντρικ με τον Τέτε της Φούλαμ AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Πριν από μερικές εβδομάδες συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την γιγάντια πώληση που πέτυχε να κάνει η Σαχτάρ με τον Μούντρικ προς την Τσέλσι. Το deal των Ουκρανών με τις δύο ομάδες ανήλθε στα 70.000.000 ευρώ ενώ το συγκεκριμένο ποσό που ενδέχεται να φτάσει τα 100.000.000 ευρώ με την επίτευξη των μπόνους που συμφωνήθηκαν.

Θυμίζουμε πως η μεταγραφή του 23χρονου Ουκρανού έγινε σίριαλ με την Άρσεναλ να το παλεύει στο φινάλε, αλλά οι Μπλε του Λονδίνου σε μία περίοδο που έσπρωχναν φουλ χρήματα στην αγορά έκαναν τη ρεάλνς και έφεραν τον Μούντρικ στη δική τους πλευρά στην αγγλική πρωτεύουσα.

Κι αν έγινε ο κακός χαμός με τον Μιχάιλο Μούντρικ δεν μπορείτε να φανταστείτε τι πρόκειται να συμβεί με τον Γκεόργκι Σουντάκοβ. Ο 21χρονος μέσος είναι σίγουρα η επόμενη περήφανη πώληση της Σαχτάρ, καθώς ήδη πολλές κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν πέσει πάνω από την περίπτωσή του.

Μάλιστα, το ενδεχόμενο της πώλησης του Σουντάκοβ σε ένα από τα κλαμπ που τον διεκδικεί αναμένεται να μπει μεταξύ των ρεκόρ μεταγραφής, αφού σύμφωνα με τον μεταγραφολόγο Φαμπρίτσιο Ρομάνο στο συμβόλαιο που υπέγραψε πρόσφατα ο νεαρός με την ομάδα του έχει μπει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 150.000.000 ευρώ.

Ο Σουντάκοβ είναι διεθνής 12 φορές με την πρώτη ομάδα της πατρίδας του και τον Γενάρη υπήρξαν ομάδες που επιχείρησαν να τον αγοράσουν άλλα η Σαχτάρ φέρεται να απέρριψε προσφορές που ανήλθαν στα 30 και τα 40 εκατ. ευρώ.

Οι καλύτερες στιγμές του Σουντάκοβ

Διαβάστε περισσότερα

Λίβερπουλ: Την προσφορά της Αλ Ιτιχάντ για τον Σαλάχ δεν μπορεί να την αρνηθεί καμία ομάδα

Κάτι πάει λάθος στην Παρί: Έχασε με αστείο ποσό ταλέντα αξίας 477.000.000 ευρώ

Ρεάλ: Τρόμο προκαλεί η ενδεκάδα των Μαδριλένων με τις τρεις "βόμβες" ενεργοποιημένες

News 24/7

24MEDIA NETWORK