Λίβερπουλ: Την προσφορά της Αλ Ιτιχάντ για τον Σαλάχ δεν μπορεί να την αρνηθεί καμία ομάδα

Δημοσίευμα "βόμβα" όσον αφορά στις προθέσεις της Αλ Ιτιχάντ για τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Σύμφωνα με το Athletic οι Σαουδάραβες δίνουν συγκεκριμένο ποσό που όχι η Λίβερπουλ, αλλά καμία ομάδα στον κόσμο θα μπορούσε να αρνηθεί.

Liverpool's Mohamed Salah celebrates at the end of the English Premier League soccer match between Liverpool and Newcastle, at Anfield stadium in Liverpool, England, Monday, Jan. 1, 2024. (AP Photo/Jon Super)
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ AP PHOTO/JON SUPER

Μήπως αυτή θα είναι και η τελευταία φορά που η Αλ Ιτιχάντ θα κάνει κίνηση για τον Μοχάμεντ Σαλάχ; Διότι εάν επιβεβαιωθεί το ποσό το οποίο προσφέρει το κλαμπ της Σαουδικής Αραβίας στην Λίβερπουλ, τότε η πίστα τερματίστηκε, δεν πάει πιο πάνω τηρουμένων των αναλογιών.

Το συμβόλαιο του Σαλάχ εκπνέει το '25, ο Κλοπ αποχωρεί και ο Αιγύπτιος παικταράς οδεύει στα 32. Οπότε τα 235.000.000 ευρώ που φέρεται να δίνει η Αλ Ιτιχάντ στους Κόκκινους είναι εξαιρετικά καλά και με το παραπάνω. Εάν μάλιστα υπάρξει deal και δεν μεσολαβήσει κάτι άλλο μεγαλύτερο, τότε θα σπάσει το ρεκόρ της ακριβότερης μεταγραφής στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ο Νεϊμάρ κρατάει την πρωτιά από το 2017 όταν όταν η Παρί πλήρωσε την Μπάρτσα 222.000.000 ευρώ, οπότε με τα 235 εκατ. ευρώ της Αλ Ιτιχάντ η ιστορία θ' αρχίσει να γράφεται διαφορετικά. Παράλληλα, όπως μεταφέρει η mundodeportivo οι Σαουδάραβες δεν πρόκειται να αφήσουν παραπονεμένο τον Φαραώ και θα του απλώσουν στο τραπέζι 85 εκατ. ευρώ το χρόνο, ποσό τέσσερις φορές πάνω από το salary του στην Premier League.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Έδωσε πάνω από 180 εκατομμύρια για επιθετικούς, όμως άλλος κάνει την δουλειά

Carletto Way, έτσι ανακοίνωσε ο Αντσελότι τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και έγινε viral

Ρεάλ: Τρόμο προκαλεί η ενδεκάδα των Μαδριλένων με τις τρεις "βόμβες" ενεργοποιημένες

News 24/7

24MEDIA NETWORK