Παρί: Ο Μουρίνιο θα πρέπει ν' ανταγωνιστεί έναν legend για τη θέση στον πάγκο

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα αναφορικά με το μέλλον του Γκαλτιέ στον πάγκο της Παρί και τ' όνομα του Μουρίνιο παίζει δυνατά.

FILE - In this Tuesday, Oct. 23, 2018. file photo, Manchester United coach Jose Mourinho sits on the bench during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Juventus at Old Trafford, Manchester, England. Manchester United announced Tuesday Dec. 18, 2018, Jose Mourinho has left the Premier League club with immediate effect. (AP Photo/Dave Thompson, File)
Ο Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αναμέτρηση κόντρα στη Γιουβέντους AP

Το συμβόλαιο του Ζοζέ Μουρίνιο με την Ρόμα εκπνέει το '24, αλλά δεν αποκλείεται ο Πορτογάλος ν' αποχωρήσει από το κλαμπ ένα χρόνο νωρίτερα.

Βάσει δημοσιευμάτων ο Μουρίνιο γράφεται εδώ και καιρό για τον πάγκο της Παρί, όπως και των Τσέλσι και Ρεάλ. Χωρίς, όμως, να υπάρχει κάτι ξεκάθαρο στον ορίζοντα. Άλλωστε, είναι νωρίς ακόμα...

Σύμφωνα, πάντως, με το Footmercato ο συμπατριώτης του Special One, Λουίς Κάμπος και αρμόδιος για τις προσθαφαιρέσεις στο Παρίσι έχει επικοινωνήσει μαζί του για να τον ενημερώσει για την πιθανότητα ν' αναλάβει την ομάδα το καλοκαίρι.

Ωστόσο, συνεχίζεται στα Μέσα η αναπαραγωγή αυτού που κυκλοφορεί ως επιθυμία του Εμίρη του Κατάρ, δηλαδή να κάτσει στον πάγκο της Παρί ο Ζινεντίν Ζιντάν. Ζιζού και Παρί είναι μία ιστορία φλερτ που δεν έχει εξελιχθεί σε γάμο εδώ και χρόνια.

Θυμίζουμε πως τελευταία έχει αναπαραχθεί έντονα στον διεθνή Τύπο ότι μερίδα της διοίκησης των Παριζιάνων έχει μετανιώσει για το διαζύγιο με τον Τόμας Τούχελ και θέλει πίσω στη θέση του τον Γερμανό.

Διαβάστε περισσότερα

Γκβάρντιολ: Έτοιμος να σμπαραλιάσει το ρεκόρ του Μαγκουάιρ

Ίντερ: Ο Λουκάκου σήκωσε τα 103 κιλά του και δικαιώθηκε

Πόρτο: Ούτε στην Super League 1 τόσο γερασμένη άμυνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK