Μουρίνιο: Έχασε το τρόπαιο και ξέσπασε κατά της διοίκησης και των διαιτητών

Ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου μετά από το τέλος του τελικού ο Ζοσέ Μουρίνιο, μιλώντας τόσο για την οργάνωση της Ρόμα όσο και για τη διαιτησία του τελικού.

Roma's head coach Jose Mourinho takes off his second place medal after receiving it at the end of the Europa League final soccer match between Sevilla and Roma, at the Puskas Arena in Budapest, Hungary, Wednesday, May 31, 2023. Sevilla defeated Roma 4-1 in a penalty shootout after the match ended tied 1-1. (AP Photo/Petr David Josek)
Ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά από το τέλος του τελικού AP

Την ήττα στη διαδικασία των πέναλτι από την Σέβιλλη γνώρισε η Ρόμα(1-1 κ.δ) στον μεγάλο τελικό του Europa League και έτσι χάλασε το απόλυτο το Ζοσέ Μουρίνιο στους τελικούς των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Μετά από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο "Μου" παρευρέθηκε στην μεικτή ζώνη και δεν δίστασε να ξεσπάσει κατά της Ρόμα, για την οργάνωση της σε όλα τα επίπεδα, ξεκαθαρίζοντας όμως πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα και την ερχόμενη σεζόν και να εξαντλήσει το συμβόλαιό του.

Μάλιστα, δεν δίστασε να πετάξει και την σπόντα του προς τους διαιτητές, λέγοντας πως έκλεψαν το τρόπαιο μέσα από τα χέρια της ομάδας του.

"...Θέλω να μείνω στη Ρόμα αλλά οι παίκτες μου αξίζουν περισσότερα και εγώ αξίζω περισσότερα. Εχώ πραγματικά κουραστεί να είμαι προπονητής, υπεύθυνος επικοινωνίας, πρόσωπου του συλλόγου. Θέλω να μείνω με τις κατάλληλες συνθήκες και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Σήμερα μας έκλεψαν. Ο διαιτητής έμοιαζε με Ισπανό..."

Ο Special One πάντως δεν έμεινε μόνο εκεί καθώς βίντεο από το πάρκινγκ του γηπέδου τον δείχνει να κατευθύνεται προς τον διαιτητή της αναμέτρησης χαρακτηρίζοντάς τον "γαμ@@@@ ντροπή".

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Από τον Πρίγιοβιτς στον Μπενζεμά: Μία ιστορία με ατελείωτα πετροδόλαρα

Εμπαπέ: Η απόφαση του το 2024 "επηρεάζει" και πρωτοκλασάτο συμπαίκτη του

Έμερι: Διώχνει παικταρά με 261 συμμετοχές στη Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK