Μουρίνιο: Η προφητική δήλωση του και γιατί δεν προβλέπεται άμεσα νέος "γάμος"

Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας μοιάζει το επικρατέστερο για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Ζοσέ Μουρίνιο. Ποια η προφητική του δηλώση

Roma's head coach Jose Mourinho takes off his second place medal after receiving it at the end of the Europa League final soccer match between Sevilla and Roma, at the Puskas Arena in Budapest, Hungary, Wednesday, May 31, 2023. Sevilla defeated Roma 4-1 in a penalty shootout after the match ended tied 1-1. (AP Photo/Petr David Josek)
Ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά από το τέλος του τελικού AP

Ελεύθερος να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο μετά και από την επισημοποίηση της λύσης της συνεργασίας του με την Ρόμα στα μισά της σεζόν.

Η διοίκηση της ιταλικής ομάδας έχει ήδη βρει τον διάδοχο του Πορτογάλου στο πρόσωπο του Ντανιέλε Ντε Ρόσι ο οποίος γνωρίζει όσο λίγοι το εσωτερικό των Ιταλών και πλέον μένει να φανεί ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός του Special One.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Μουρίνιο ξεκαθάρισε πως το περασμένο καλοκαίρι είχε στα χέρια προτάσεις από 2 ομάδες της Σαουδικής Αραβίας, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως αυτές ήταν οι Αλ Ιτιχάντ και Αλ Χιλάλ, οι οποίες και ήθελαν να τον κάνουν τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στον πλανήτη προσφέροντάς του συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που άγγιζαν τα 50.000.000 ευρώ.

Πλην των Σαουδαράβων, ο Πορτογάλος δεν φέρεται πως έλαβε στα χέρια του κάποια επίσημη πρόταση ενώ και η ατάκα "μία μέρα θα πάω στη Σαουδική Αραβία" δείχνει πως βλέπει με καλό μάτι την προοπτική της ένταξης του στη χώρα της Μέσης Ανατολής.

Πάντως, η μετακίνηση του Special One στη Σαουδική Αραβία δεν προβλέπεται να γίνει άμεσα καθώς Αλ Ιτιχάντ και Αλ Χιλάλ έχουν τους Γκαγιάρδο και Ζέσους, που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του, έχουν τους Γκαγιάρδο και Ζέσους αντίστοιχα στον πάγκο τους ενώ δεν υπάρχει χειροπιαστό ενδιαφέρον από κάποιο άλλο κλαμπ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρόμα: Αυτός είναι ο εκλεκτός για αντι-Μουρίνιο

Λίνγκαρντ: Αφήνει το όνειρο της επιστροφής στην Premier League και καταλήγει σε ομάδα έκπληξη

Ξεκίνησε για αντι-Λέβα, κατέληξε στη Μπολόνια και πλέον τον θέλει ο Τεν Χαχ

News 24/7

24MEDIA NETWORK