Μουρίνιο: Οι δύο όροι για να μην πει το "αντίο"

Μεταγραφές από το πάνω ράφι αλλά και καλύτερη συνεργασία με τη διοίκηση και τον τεχνικό διευθυντή θέλει ο Ζοσέ Μουρίνιο προκειμένου να παραμείνει στη Ρόμα και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Roma's head coach Jose Mourinho walks in his coaching zone during the Europa League round of 16 second leg soccer match between Real Sociedad and Roma at the Reale Arena in San Sebastian, Spain, Thursday, March 16, 2023. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Ο προπονητής της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο AP

Την αποχώρησή του από την Ρόμα φέρεται πως εξετάζει το ερχόμενο καλοκαίρι ο Ζοσέ Μουρίνιο καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν είναι ικανοποιημένος από κάποια πράγματα που συμβαίνουν στο εσωτερικό της ομάδας.

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει συμβόλαιο με τους ιταλούς μέχρι το καλοκαίρι του 2024 αλλά φέρεται να έχει στα χέρια του αρκετές προτάσει από ομάδες της Premier League.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της MARCA, που επικαλείται πηγές από την Ιταλία, ο Μουρίνιο για να παραμείνει και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στην ομάδα θέλει να λάβει κάποιες εγγυήσεις.

Συγκεκριμένα, ο Special One ζήτησε να διατεθούν περισσότερα χρήματα για μεταγραφές ποδοσφαιριστών αλλά και να υπάρχει καλύτερη συνεργασία με τη διοίκηση και τον τεχνικό διευθυντή.

Θυμίζούμε ότι παλαιότερο δημοσίευμα ήθελε τον Μουρίνιο να βρίσκεται σε ρήξη με τον διευθύνων σύμβουλο της Ρόμα, Τιάγκο Πίντο, κάτι που βέβαια αργότερα διέψευσαν και οι δύο πλευρές.

Πάντως, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο Πορτογάλος χαίρει της εκτίμησης των οπαδών της ομάδας καθώς πέρα από το γεγονός πως είναι εντός των αγωνιστικών στόχων, έχει φέρει στο προσκήνιο και πολλά παιδιά από τις ακαδημίες.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Δίνει Λουκάκου για να φέρει πίσω το "παιδί" της

Ρεάλ: Ο Πέρεθ βρήκε τον φορ που θέλει και δεν είναι ούτε ο Εμπαπέ, ούτε ο Χάλαντ

Μέσι: Αυτή είναι η προσφορά της Μπαρτσελόνα στον Αργεντίνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK