Μουρίνιο: Ζήτησε τον αγαπημένο παίκτη του Κλοπ

Την περίπτωση του Ρομπέρτο Φιρμίνο εξετάζει σοβαρά ο Ζοσέ Μουρίνιο σύμφωνα με δημοσίευμα του CalcioMercato.

Roma's head coach Jose Mourinho reacts during a friendly soccer match against Yokohama F. Marinos in Tokyo, Monday, Nov. 28, 2022.(AP Photo/Shuji Kajiyama)
Ο Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα AP

Στην Ρόμα αναμένεται να παραμείνει και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Ζοσέ Μουρίνιο παρά το γεγονός πως έχει δεχθεί πρόταση μαμούθ από την Σαουδική Αραβία η οποία του δίνει τη δυνατότητα να εξετάσει και το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσία της Αλ Νασρ.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το CalcioMercato, ο "Μου" φέρεται πως έχει ζητήσει από τους ιθύνοντες της Ρόμα ηχηρές μεταγραφές το ερχόμενο καλοκαίρι προκειμένου η ομάδα να διεκδικήσει με αξιώσεις το ιταλικό πρωτάθλημα αλλά και να έχει μία αξιοπρεπή πορεία στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Μία από τις πρώτες εισηγήσεις του φέρεται πως είναι ένας από τους αγαπημένους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ, που πρόσφατα μάλιστα ανακοίνωσε στον Γερμανό πως θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο λόγος φυσικά για τον Μπόμπι Φιρμίνο ο οποίος το ερχόμενο καλοκαίρι θα πει "αντίο" στην Λίβερπουλ και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο "Μπόμπι" έχει δηλώσει πως θέλει να παραμείνει στο κορυφαίο επίπεδο και πλην της Ρόμα έχει κεντρίσει και το ενδιαφέρον κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων, μεταξύ των οποίων και της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Αυτό είναι το σχέδιο "φωτιά" για να μην χάσει τα μεγάλα ταλέντα της

Ικάρντι: Κατέγραψε ιστορική επίδοση και έστειλε ηχηρό μήνυμα στην Παρί

Περέιρα: Ολοκληρώθηκε η βόμβα με τον διάδοχό του

News 24/7

24MEDIA NETWORK