Μπαρτσελόνα: Αυτό είναι το σχέδιο "φωτιά" για να μην χάσει τα μεγάλα ταλέντα της

Σχέδιο για την παραμονή του Γκάβι καταστρώνει η Μπαρτσελόνα, στο οποίο περιλαμβάνονται μειώσεις μπατζετ και πωλήσεις τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο.

FILE - FC Barcelona club President Joan Laporta pauses during a news conference in Barcelona, Spain, on Aug. 6, 2021. Barcelona wont be able to reduce its salary burden to acceptable limits for the club until several veteran players finish their contracts, its top financial officer said Thursday, Oct. 6, 2022. (AP Photo/Joan Monfort, File)
Ο Τζοάν Λαπόρτα σε συνέντευξη Τύπου της Μπαρτσελόνα AP

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει η Μπαρτσελόνα με το FFP και κινδυνεύει να χάσει ένα απο τα μεγαλύτερα αστέρια της το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο λόγος για τον Γκάβι, του οποίου το νέο συμβόλαιο η Μπαρτσελόνα ψάχνει τρόπο να δηλώσει το ερχόμενο καλοκαίρι αλλιώς ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος, με τις Τσέλσι και Μπάγερν Μονάχου να έχουν ήδη έρθει σε επαφές με τον μάνατζερ του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της MundoDeportivo, οι Μπλαουγκράνα έχουν θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο παραμονής του Γκαβι το οποίο ουσιαστικά περιλαμβάνει 4 κομβικές κινήσεις.

Οι δύο αφορούν τις ανανεώσεις με μειωμένες αποδοχές στα συμβόλαια των μεγάλων αρχηγών της ομάδας, Σέρχιο Μπούσκετς και Ζόρντι Άλμπα .

Μία επιλογή επίσης που εξετάζεται σοβαρά είναι η μείωση στο μπάτζετ του εταιρικού τμήματος της ομάδας και ως έσχατη λύση φέρεται πως είναι η πώληση και του υπόλοιπου μέρους, υπολογίζεται περίπου στο 24%, των Barca Studios.

Θυμίζουμε πως για να μπορέσει να ξεφύγει από αυτό το οικονομικό αδιέξοδο η Μπαρτσελόνα προχώρησε την περασμένη χρονιά σε συμφωνία μαμούθ με το Spotify αλλά και στην πώληση του μεγαλύτερου μέρους των Barca Studios από όπου και κέρδισε συνολικά το ποσό των 500.000.000 ευρώ.

Αν το σχέδιο πετύχει τότε η Μπάρτσα πλην του Γκάβι θα καταφέρει να δηλώσει και τα νέα συμβόλαια των Αραούχο, Σέρτζι Ρομπέρτο και Μάρκος Αλόνσο.

Διαβάστε Περισσότερα

Ικάρντι: Κατέγραψε ιστορική επίδοση και έστειλε ηχηρό μήνυμα στην Παρί

Περέιρα: Ολοκληρώθηκε η βόμβα με τον διάδοχό του

Μπαρτσελόνα: Ο μάνατζερ του πρώτου στόχου του Τσάβι "έσβησε" τον συναγερμό

News 24/7

24MEDIA NETWORK