Νεϊμάρ: Ο Γκαλτιέ πήρε θέση στο μεγάλο "debate" για τον βραζιλιάνο

Πώς η ομάδα είναι πιο ισορροπημένη χωρίς τον Νεϊμάρ αλλά είναι σίγουρα καλύτερη στο επιθετικό κομμάτι είπε ο Κριστόφ Γκαλτιέ στη συνέντευξη τύπου πριν από την αναμέτρηση με τη Μπάγερν.

Former FC Barcelona player Neymar who now plays for Paris Saint-Germain waves on arrival at a court in Barcelona, Spain, Monday Oct. 17, 2022. Neymar returned to Spain Monday to face trial on fraud charges regarding his 2013 transfer from Santos to FC Barcelona. The Brazilian forward, his father, and the former executives of Barcelona and Santos are accused of hiding the true cost of his transfer with the alleged goal of cheating a private Brazilian company.(AP Photo/Joan Mateu Parra)
Εξέφρασε στον θαυμασμό του στον Βινίσιους ο Νεϊμάρ AP PHOTO/JOAN MATEU PARRA

Τις υπηρεσίες του Νεϊμάρ θα στερηθεί για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου η Παρί Σεν Ζερμέν εξαιτίας του χειρουργείου που θα υποβληθεί ο Βραζιλιάνος στον δεξί αστράγαλο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Παρί θα αγωνίζεται χωρίς τον βραζιλιάνο καθώς κάτι ανάλογο έχει συμβεί αρκετές φορές από το 2017 που ο παίκτης έγινε κάτοικος Παρισιού.

Για τον Νεϊμάρ ρωτήθηκε στη συνέντευξη τύπου πριν από την αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου και ο προπονητής της γαλλικής ομάδας, Κριστόφ Γκαλτιέ ο οποίος προχώρησε σε μία αρκετά ανατρεπτική δήλωση.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε ο γάλλος προπονητής δήλωσε πως η ομάδα είναι πιο ισορροπημένη χωρίς τον Νεϊμάρ, κάτι άλλωστε που πολλοί υποστηρίζουν αλλά υπάρχει άλλο πρόβλημα που δυσκολεύει το έργο της Παρί.

"...Βλέπω ότι υπάρχει ένα debate σχετικά με τον Νεϊμάρ. Η ομάδα ναι είναι πιο ισορροπημένη αλλά εγώ προτιμώ να σκοράρουμε πιο εύκολα γκολ..."

Διαβάστε Περισσότερα

Μπενφίκα: Στα ραντάρ της Λίβερπουλ δύο μεγάλα ταλέντα της

Ζοζέ Μουρίνιο: Πρόταση έκπληξη από ομάδα του Λονδίνου

Τσάβι: Η "αντρίκια" απάντησή του στην πρόταση ανανέωσης της Μπαρτσελόνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK