Μπάγερν: Αυτή είναι η shortlist του Τούχελ για το κέντρο της άμυνας

Έξι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών τσεκάρει η Μπάγερν Μονάχου για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής. Ο Αραούχο και οι άλλοι.

Μπάγερν: Αυτή είναι η shortlist του Τούχελ για το κέντρο της άμυνας
Ο Ρόναλντ Αραούχο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα AP

Για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής έχει πάρει την απόφαση να κινηθεί η Μπάγερν Μονάχου στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο προκειμένου να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε με την αποχώρηση του Μπένζαμιν Παβάρ το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την BILD, στα ραντάρ του Τούχελ βρίσκονται 6 ποδοσφαιριστές, με τους περισσότερους εξ αυτών να μοιάζει ιδιαίτερα δύσκολο να γίνουν κάτοικοι Μονάχου στα μισά της σεζόν.

Στην κορυφή των προτιμήσεων του Γερμανού τεχνικού βρίσκεται το όνομα του άσου της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Αραούχο, περίπτωση η οποία είναι η πιο δύσκολη από όσες εξετάζονται.

Η Μπαρτσελόνα έχει βάλει ρήτρα 1 δις στον παίκτη και δεν φέρεται πρόθυμη να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να συζητήσει την παραχώρησή του.

Στη δεύτερη θέση της λίστας βρίσκεται το όνομα του κεντρικού αμυντικού της Μπάγερ Λέβερκούζεν, Τζόναθαν Ταχ, ο οποίος αποτελεί έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της εξαιρετικής παρουσίας της ομάδας του Τσάμπι Αλόνσο. Στο συμβόλαιό του υπάρχει ρήτρα αποχώρησης ύψους 17.000.000 ευρώ η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί από το καλοκαίρι.

Στα ραντάρ του Τούχελ βρίσκεται και ο Κλεμέν Λανγκλέ ο οποίος από το περασμένο καλοκαίρι έχει μετακομίσει στην Premier League με τη μορφή δανεισμού από την Μπαρτσελόνα. Ο Γάλλος στόπερ δεν παίζει όσο θέλει αλλά ο Έμερι ξεκαθάρισε πως στο δεύτερο μέρος της σεζόν θα πάρει παραπάνω χρόνο συμμετοχής.

Ο Γερμανός προπονητής κοιτάζει και στο ιταλικό πρωτάθλημα, ξεχωρίζοντας την περίπτωση του 20χρονου κεντρικού αμυντικού της Αταλάντα, Τζόρτζιο Σκαλβίνι. Ο νεαρός στόπερ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της Αταλάντα και για την περίπτωσή του η Μπάγερν θα πρέπει να βγάλει από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 40.000.000 ευρώ.

Από το χαρτί του Τούχελ δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Αρναού Μαρτίνες που πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα της Χιρόνα. Το γεγονός πως αγωνίζεται με την ίδια ευκολία τόσο στο κεντρό της άμυνας όσο και ως δεξί μπακ είναι ένα από στοιχεία που αρέσουν στον Τούχελ.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως στη λίστα των ανθρώπων της Μπάγερν βρίσκεται και κεντρικός αμυντικός της Μίλαν, χωρίς όμως να γίνεται γνωστό το όνομά του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Με τόσα χρήματα μπορεί ο Τούχελ να φέρει πίσω τον "νέο Λεβαντόφσκι"

Από την Παρί και την Τότεναμ στην Βραζιλία και πλέον ένα βήμα πριν το νέο συμβόλαιο

Η Ίντερ Μαϊάμι κλείδωσε τη δεύτερη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της και συνεχίζει τα δώρα στον Μέσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK