Τσέλσι: Εκμεταλλεύεται το FFP και κινείται για ενδεκαδάτο άσο της Μπάρτσα

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ραφίνια αναμένεται να δείξει το καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με δημοσίευμα του GiveMeSport.

American businessman Todd Boehly attends the English Premier League soccer match between Chelsea and Watford at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, May 22, 2022.(AP Photo/Alastair Grant)
Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπέλι AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Τις κινήσεις εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου σχεδιάζει η Τσέλσι παρά το γεγονός πως τον περασμένο Ιανουάριο δαπάνησε ποσό - ρεκόρ για την αγορά ποδοσφαιριστών σχεδόν σε όλες τις θέσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του GiveMeSport που αναπαράγει και το GOAL, οι μπλε δεν αναμένεται να μείνουν "ήσυχοι" ούτε στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο καθώς η αγωνιστική εικόνα της ομάδας δεν ικανοποιεί τον νέο ιδιοκτήτη, Τοντ Μπέλι.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, η Τσέλσι αναμένεται να κινηθεί δυναμικά για την απόκτηση του Ραφίνια, τον οποίο η Μπαρτσελόνα απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι αντί 58.000.000 ευρώ.

Οι Μπλαουγκράνα αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα με το Financial Fair Play και πρόσφατα τους απαγορεύτηκε να δηλώσουν τον Γκάβι στο ρόστερ της πρώτης ομαδας, ενώ υπάρχει και ο κίνδυνος να μην μπορούν να εγγράψουν ακόμα περισσότερους από το καλοκαίρι.

Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η Τσέλσι αποκτώντας τον Ραφινία σε τιμή μικρότερη μικρότερη των 58.000.000 ευρώ που τον αγόρασε η Μπαρτσελόνα, παρά το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής αποτελεί μία από τις βασικές επιλογές του Τσάβι.

Θυμίζουμε, ότι προβλήματα με το FFP δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσει και η Τσέλσι εξαιτίας της απληστίας της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, κίνδυνος βέβαια που προς το παρόν δείχνει να αποφεύγεται εξαιτίας τρικ των μπλε.

Διαβάστε Περισσότερα

Οι πιο ακριβοί παίκτες της Ισπανίας ανήκουν μόνο σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Θα παίξει ο Χάλαντ στο Σίτι - Λίβερπουλ; Ο πατέρας του απάντησε

Αυτά ειπώθηκαν μεταξύ Εμπαπέ και του απογοητευμένου Γκριεζμάν για την αρχηγία της Γαλλίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK