Νάγκελσμαν: Απολύθηκε κι έγινε το φαβορί να αναλάβει μεγάλη ομάδα

Ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν μπορεί να έχασε αναπάντεχα τη δουλειά του αλλά ήδη έγινε το φαβορί για να αναλάβει τοπ κλαμπ.

Bayern's head coach Julian Nagelsmann watches the ball during a training session for the Champions League group E soccer match between Bayern Munich and Dynamo Kiev in Munich, Germany, Tuesday, Sept. 28, 2021. Bayern will face Dynamo on Wednesday. (AP Photo/Matthias Schrader)
Αγγλία καλεί Νάγκελσμαν AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Η "Ναγκελσμανιάδα" συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς, αφού η απόλυση του Γερμανού προπονητή (σ.σ. την έμαθε ενώ έκανε διακοπές) από την Μπάγερν Μονάχου έφερε αναταράξεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, με το "αντίο" του Τζουλιάν Νάγκελσμαν (σ.σ. αναμένεται να πάρει τεράστια αποζημίωση) δημιουργήθηκε ντόμινο ανακατατάξεων καθώς τη θέση του πήρε άμεσα ο Τόμας Τούχελ. Ο τελευταίος εδώ και μέρες έχει ακουστεί για σπουδαίες ομάδες, αλλά η Μπάγερν φρόντισε να τακτοποιήσει το θέμα νωρίς...

Οπότε ο 35χρονος (σ.σ. για τον οποίο ξεκαθαρίσθηκαν οι λόγοι της αποχώρησής του) μπαίνει αυτόματα πλέον στους ελίτ διαδόχους διαφόρων προπονητών ανά την Ευρώπη. Κι όπως αναφέρει βρετανικό δημοσίευμα ο Νάγκελσμαν είναι το φαβορί για να αναλάβει την Τότεναμ και ανταγωνίζεται τον Ποτσετίνο. Αμφότεροι διεκδικούν με αξιώσεις τη θέση του "τελειωμένου" από τη διοίκηση Λέβι, Αντόνιο Κόντε.

Διαβάστε περισσότερα

Μέσι: Αυτή είναι η προσφορά της Μπαρτσελόνα στον Αργεντίνο

Λίβερπουλ: Μετά τον Φιρμίνο, φεύγει ελεύθερος ποδοσφαιριστής που της κόστισε 38 εκατ.

Ρεάλ: Ο Πέρεθ βρήκε τον φορ που θέλει και δεν είναι ούτε ο Εμπαπέ, ούτε ο Χάλαντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK