Μπάγερν, χαμός με Τούχελ: Στα βράχια και άλλη περίπτωση προπονητή

Άνευ προηγουμένου αυτά που συμβαίνουν στην Μπάγερν Μονάχου καθώς δεν στεριώνει καμία περίπτωση προπονητή.

Bayern's head coach Thomas Tuchel reacts prior the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and Bayern Munich in Leverkusen, Germany, Saturday Feb. 10, 2024. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Τόμας Τούχελ AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Απλές λέξεις για να περιγράψουν αυτό που συμβαίνει στην Μπάγερν Μονάχου τους τελευταίους μήνες με το θέμα του προπονητή δεν φτάνουν. Η κορυφαία γερμανική ομάδα και μία από τις καλύτερες και πιο σταθερές σε όλους τους τομείς στην Ευρώπη αδυνατεί να βρει προπονητή.

Έπειτα από τα συνεχόμενα "όχι" διαφόρων υποψηφίων για τον πάγκο ήρθε κι έδεσε και η απώλεια της περίπτωσης του Τόμας Τούχελ. Τις τελευταίες μέρες ο γερμανικός Τύπος έκανε πολλές αναφορές πως οι δύο πλευρές έκατσαν εκ νέου να συζητήσουν με σκοπό τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Η τελευταία ενημέρωση, πάντως, αναφέρει ότι γκρεμίστηκε η οποιαδήποτε πιθανότητα να δουλέψουν μαζί οι δύο πλευρές. Ο Τούχελ είχε πει πως θα πει το "ναι" εάν είναι σύμφωνο όλο το συμβούλιο και εφόσον πραγματοποιηθεί επέκταση του συμβολαίου του.

Προφανώς τίποτα από τα δύο δεν έγινε και έχει ως συνέπεια για να τους Βαυαρούς να καταγράψουν άλλη μία αποτυχία ως προς το να πείσουν κάποιον τεχνικό να αναλάβει την ομάδα και ποιά ομάδα...

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ρονάλντο θέλει να κάνει ζημιά στην Γιουνάιτεντ εκ των έσω, αλλά οι Κόκκινοι Διάβολοι θα πληρωθούν

Απίστευτο, η Ρεάλ χρωστάει 6.000.000 ευρώ στην Τσέλσι επειδή προκρίθηκε στον τελικό του UCL

News 24/7

24MEDIA NETWORK