Λίβερπουλ: Αυτοί είναι οι επτά του Κλοπ για αντι-Μπέλιγχαμ

Λίστα με επτά ποδοσφαιριστές έχει στα χέρια του ο Γιούργκεν Κλοπ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής μετά την, κατά πάσα πιθανότητα, αρνητική τροπή στην υπόθεση Μπέλιγχαμ.

Liverpool's manager Jurgen Klopp speaks to the media during a press conference ahead of the Champions League match against Rangers, at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Πρόταση ύψους 95.000.000 ευρώ κατέθεσε η Λίβερπουλ στην Μπορούσια Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ χωρίς να είναι διατεθειμένη να "ανέβει" ακόμα περισσότερο για τον ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρουν σε δημοσίευμά τους οι TIMES, ο Κλοπ έχει στη λίστα τους άλλες επτά επιλογές για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, οι έξι από τις οποίες αγωνίζονται ήδη στην Premier League.

Οι πρώτοι δύο της λίστας είναι οι Μέισον Μάουντ και Κόνορ Γκάλαχερ της Τσέλσι, οι οποίοι είναι απο τα φαβορί για να αποχωρήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι από την ομάδα, ο πρώτος εξαιτίας των δυσκολιών που υπάρχουν με την ανανέωση του συμβολαίου του και ο δεύτερος έπειτα από απόφαση του Τοντ Μπέλι.

Οι άλλοι εκλεκτοί του Κλοπ είναι οι Αλέξις ΜακΆλιστερ και Μοϊσές Καϊσέδο της Μπράιτον αλλά και οι Ματέους Νούνιες και Γιούρι Τίλεμανς των Γουλβς και Λέστερ αντίστοιχα.

Και οι έξι αγωνίζονται στην Premier League, κάτι που αποτελεί βασικό κριτήριο του Κλοπ. Ο μόνος της συγκεκριμένης λίστας που δεν παίζει στο, κατά πολλούς, κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου είναι ο Ράιαν Γκράβενμπεργκ της Μπάγερν Μονάχου, που προέρχεται από τις ακαδημίες του Άγιαξ.

Πάντως, δεν αποκλείεται να αποκτηθούν δύο και όχι ένας ποδοσφαιριστής από τη συγκεκριμένη λίστα καθώς η μεσαία γραμμή της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ υστέρει και ποιοτικά αλλά και ποσοτικά αφού αναμένεται να αποχωρήσουν τόσο ο Όξλειντ Τσάμπερλειν όσο και ο Ναμπί Κεϊτά.

Διαβάστε Περισσότερα

Το τρομακτικό ποσό που πληρώνει η Άστον Βίλα στο "φάντασμα" του Κουτίνιο

Ρονάλντο: Βόμβα! "Ψήνεται" συνεργασία φωτία που θυμίζει εποχές Ρεάλ

Σπαλέτι: Οι "περίεργες τακτικές" έγιναν "ξεχωριστή λίστα" μετά την απάντηση του Πεπ

News 24/7

24MEDIA NETWORK