Μπάγερν: Αυτοί είναι οι έξι παίκτες που δεν έλεγαν ούτε "γεια" με τον Νάγκελσμαν

Σε κοντρά με 6 ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της Μπάγερν Μονάχου βρισκόταν η Νάγκελσμαν σύμφωνα με δημοσίευμα της MARCA.

Bayern players celebrate after the Champions League round of 16 second leg soccer match between Bayern Munich and Paris Saint Germain at the Allianz Arena in Munich, Germany, Wednesday, March 8, 2023. Bayern won 2-0. (AP Photo/Matthias Schrader)
Οι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν μετά από την πρόκριση επί της Παρί AP

Την έκπληξη έκανε η ομάδα της Μπάγερν Μονάχου καθώς εν μέσω της διακοπής των πρωταθλημάτων για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων έλυσε τη συνεργασία της με τον Τζούλιαν Νάγκελσμαν.

Καθημερίνα στο φως της δημοσιότητας έρχονται όλο και περισσότεροι λόγοι που οδήγησαν σ΄αυτή την απόφαση, με την κρίση των Βαυαρών να επηρεάζεται ακόμα και από τη σύντροφο του Γερμανού τεχνικού.

Η ισπανική εφημερίδα MARCA, επικαλούμενη πηγές από τη Γερμανία, αναφέρει πως ο Νάγκελσμαν είχε κακές σχέσεις με έξι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν.

Οι τερματοφύλακες της ομάδας, Μάνουελ Νόειρ και Σβεν Ούλραϊχ ήταν αυτοί που ήρθαν πρώτοι σε αντιπαραθέση μαζί του μετά από την απομάκρυνση του προπονητή τερματοφυλάκων, Τόνι Ταπάλοβιτς.

Οι υπόλοιποι τέσσερις που δεν είχαν ιδιαίτερη συμπάθεια προς το πρόσωπο του Νάγκελσμαν ήταν οι Μανέ, Γκνάμπρι, Μουσιάλα και Σανέ ενώ θυμίζουμε πως το προηγούμενο διάστημα ο προπονητής είχε μία διαφωνία και με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Ζοάο Κανσέλο.

Διαβάστε Περισσότερα

Ατλετικό: Θέλει να "κλέψει" παίκτη της Ρεάλ που μένει ελεύθερος

Άρσεναλ: Ο αγαπημένος φορ του Πέρεθ είχε απορρίψει στα 18 του τον Βενγκέρ

Ρεάλ: Ο "Ζιζού" για να επιστρέψει έβαλε όρο τον... Αζάρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK